Als een webshop online betalingen via Sisow gebruikt stond er tot vorig jaar 'Stichting Sisow' op rekeningafschriften. Het was dan onduidelijk bij welke webshop de betaling hoorde. Maar je kunt nu zelf een naam keizen die op het rekeningafschrift wordt vermeld. Hieronder lees je hoe je dat instelt.

Van april tot juli bestelden Nederlandse internetters flink meer op internet. De aankopen bij webshops stegen met 12 procent naar 6,36 miljard euro.

Bij het bezoeken van een pagina moet je altijd even wachten. Deze wachttijd heet de laadtijd. Hoe lager deze is, des te korter de wachttijd voor een bezoeker. Een korte laadtijd wordt ook door zoekmachines gewaardeerd.
Een Content Delivery Network (CDN) is een van de mogelijkheden om de laadtijd te verminderen.

Een bekend spreekwoord luidt 'iedere gek heeft zijn gebrek'. Anders gezegd: niemand is perfect en iedereen mankeert wel iets.

Van april tot juli bestelden Nederlandse internetters flink meer op internet. De aankopen bij webshops stegen met 12 procent naar 6,36 miljard euro.

Een website is voor veel bedrijven iets naast de kerntaken. Het is belangrijk om er eentje te hebben zodat je bedrijf online vindbaar.

Dat een beeld meer zegt dan woorden is algemeen bekend. Maar je mag niet zomaar elke afbeelding op je website plaatsen.

Als je met mensen in gesprek bent is iedereen het met me eens dat een website kan ontzorgen. Het is al lang niet meer alleen het online visitekaartje van een bedrijf. Het kan veel meer.

Yolknet© 2005 - 2021Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw