Online bezoekers bekijken korter dan ooit een website, namelijk slechts acht seconden! Dat is zelfs korter dan de aandachtsspanne van een goudvis! Van groot belang dus om die kostbare aandacht vast te houden.

Gaat het over de bezoekersstatistieken van een website dan gaat het al snel over het ‘bouncepercentage’. Dit percentage is in de statistieken vaak hoog. Een bounce is een bezoek waarbij een website wordt verlaten zonder door te klikken naar andere pagina’s op je website. Dit kan verschillende oorzaken hebben.

Als ondernemer kom je voor verschillende uitdagingen te staan. Hoewel het eigenlijk geen uitdaging zou moeten zijn, vinden veel ondernemers het lastig om op een welverdiende vakantie te gaan. Het idee om je bedrijf achter te laten terwijl je zelf geniet van rust en ontspanning kan voor stress zorgen.

Wil jij jouw bedrijf of merk laten groeien en de internationale markt betreden? Dan is het belangrijk om een meertalige website te maken.

Webshops worden steeds belangrijker binnen de huidige retailmarkt. Steeds meer ondernemers kiezen voor het starten van een webshop. Soms in combinatie met een fysieke winkel, maar steeds vaker ook alleenstaand. Wanneer je van plan bent om met een webshop te starten, zijn er een aantal belangrijke regels die je moet volgen. In deze blog vertellen we je graag meer over de regelgevingen voor webshops. 

Maak een keuze...

Yolknet© 2005 - 2024Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw