• Je site is offline en er staat een andere site op.
  • Je homepage staat vol met porno, advertenties of is geïnfecteerd met malware
  • Je kunt niet meer inloggen terwijl je wel het goede wachtwoord gebruikt
  • Via je site worden grote hoeveelheden spam verstuurd en je weet niet hoe je dit moet stoppen

Gehackte site ‘onthacken’

Je site is gehackt en je weet echt niet hoe je dit moet oplossen. Je wilt je site zo snel mogelijk weer online hebben. Het team van Yolknet is je betrouwbare en discrete hulplijn. We zijn Webhelden die in actie komen voor gehackte website en webwinkels.

Klant van Yolknet

Ben je klant bij ons? We staan altijd klaar voor je om te helpen bij beveiligingsproblemen. Wij weten hoe we je site binnenkomen, kijken wat er aan de hand is en lossen de problemen op. Doordat we elke dag een back-up maken van al je bestanden en die op twee plaatsen bewaren, kunnen we je site snel weer online krijgen.

Nog geen klant van Yolknet?

Maar ook als je nog niet eerder contact met Yolknet had, kun je bij ons terecht. We beschikken over geavanceerde technische kennis en kunnen vrijwel elke gehackte website weer online krijgen.

Kleine of grote sites: maakt hackers niet uit

Vaak denken mkb’ers dat hun site of domein niet interessant is voor hackers. Dat klopt niet! Hackers zoeken een plek op internet om hun activiteiten uit te voeren. Elke website is daarvoor geschikt, zolang ze hem kunnen overnemen. Of je een niche-webwinkel hebt of marktleider bent, maakt ze verder niet uit. Ze speuren actief naar kwetsbaarheden in de techniek om via achterdeurtjes je site binnen te komen.

Google kijkt ook mee

Je denkt misschien: ach, daar kijk ik binnenkort wel even naar. Maar wist je dat een gehackte site die niet opgeschoond wordt, de vindbaarheid in zoekmachines negatief beïnvloedt? De robots van Google bezoeken je website regelmatig en nemen de aangepaste teksten op in de zoekresultaten.

Is jouw waardevolle content verdwenen en staan er ongewenste afbeeldingen en advertenties? Wacht dan niet te lang met het oplossen, anders verlies je je positie in de zoekresultaten. 

Dit nooit meer!

Je wilt dit natuurlijk geen tweede keer meemaken. Als alles opgelost is en de rust is weergekeerd, kunnen we samen met jou kijken of je site aangepast moet worden. Is er aanvullende beveiliging nodig? Zitten er kwetsbaarheden in je site die we kunnen verhelpen?

Stop de hacker en neem meteen contact met me op!

Dit zeggen onze klanten

Ben zeer tevreden met de support en snelle communicatie. Een bedrijf waar je op kunt bouwen. Zeer zeker aan te bevelen door de expertise die Yolknet aan boord heeft!

André Johannes, Bad Bentheim

Ik ben erg goed geholpen door Yolknet. Al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord en de site voldoet helemaal aan mijn wensen. Laagdrempelig, makkelijk en snel schakelen bij vragen of problemen.

Petra van den Hurk-Damoiseaux, Kies Plan B Onderwijsondersteuning

Yolknet© 2005 - 2024Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw