Yolknet weet raad

Is je website of webshop gehackt?

Webshops

Bij het verkopen van producten online via een webshop komt veel kijken. Niet alleen moeten klanten veilig kunnen winkelen, wettelijk gezien moet je aan regels voldoen en je wilt onderscheiden van de concurrenten. Bijvoorbeeld door service met een track & trace-code en een actuele koppeling met het voorraadbeheer. Yolknet kan je hierbij helpen.

Ontdek de speld in de hooiberg

Yolknet beschikt over de hulpmiddelen om je website of webshop te onthacken.

Manieren van hacken

Spam versturen via je website, bijvoorbeeld via je contactformulier. Of anderen ontvangen de spam, nog gevaarlijker want dan loop je kans dat ze je domeinnaam als spam markeren.

Het kan ook voorkomen dat als gevolg van een hack je website andere informatie laat zien zoals porno of een politiek statement.

Zorg er daarom voor dat de Joomla-extensies altijd van betrouwbare partijen afkomstig zijn. Die kosten soms geld, maar de kosten van een gehackte website zijn groter. Ook moet je zorgen dat regelmatig updates worden geïnstalleerd.

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090
Quick link

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.
Yolknet © 2005 - 2020 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090