Webapplicaties

Webapplicaties

Webapplicaties zijn programma's die je via een browser kunt gebruiken. Je hoeft geen programma te installeren en kunt er (na inloggen) direct mee aan de slag. Er zijn verschillende soorten webapplicaties en voor verschillende doeleinden.

Yolknet ontwikkelt

Nieuwsgierig of er ook voor jouw situatie
een handige webapplicatie is?

Webapplicaties van Yolknet

Sinds de oprichting in 2005 heeft Yolknet niet alleen websites en webshops gerealiseerd, maar ook webapplicaties ontwikkeld. Een paar voorbeelden:

  • Urenregistratie: laat medewerkers uren online registreren. Zo ben je altijd op de hoogte van de gewerkte aantal uren en werkzaamheden.
  • Voorraadbeheer: heb je een offline winkel en een online webshop? Dan is synchronisatie tussen de on- en offline winkel heel handig. Zo ben je altijd op de hoogte van jouw voorraad.
  • Online reserveringssysteem: voor een voorstelling kunnen kaarten online worden verkocht. Met het reserveringssysteem kunnen mensen deze makkelijk reserveren en online betalen.
  • Klantenportal: in een beveiligde omgeving kunnen klanten facturen downloaden. Maar je kunt ze ook toegang geven tot exclusieve gegevens, zoals prijzen, handleidingen en productinformatie.
  • Intranet: met een intranet staat niet alle informatie op een openbare website, maar in beveiligd deel van de website. Handig als je informatie voor alleen met medewerkers wilt delen, zoals handleidingen en intern nieuws.

Een goed idee? Hoe verder?

Je hebt een plan voor een online product, maar geen idee hoe je nu verder moet? Wij helpen jou graag verder om jouw online product op de markt te zetten! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Man met laptop en lamp als hoofd

Veiligheid is belangrijk bij Yolknet

Gegevens die veilig zijn moeten dat ook blijven, vinden we bij Yolknet. Daarom beschermen we je domeinnaam tegen ongewenst gebruik. Neem contact met ons op als je wilt weten hoe we situaties als spoofing voorkomen.

Webkoppelingen

Yolknet ontwikkelt ook webkoppelingen. Zoals de naam aangeeft verbindt een webkoppeling een website of webshop met iets anders. Dat kan een andere website of webshop zijn, maar bijv. ook je administratiepakket. Voor verschillende organisaties hebben we webkoppelingen gemaakt, zoals tussen:

  • een cursusadministratie en de website. Als bezoekers zich inschrijven via de site wordt de informatie ook in het administratiepakket opgeslagen. De medewerker hoeft de gegevens enkel nog te verifiëren. De rest van het inschrijfproces is door de koppeling gedaan.
  • een offline kassa en de webshop. Als een boekhandel in de winkel een boek verkoopt wordt dit in de online voorraad bijgewerkt. Als het laatste exemplaar in de winkel is verkocht kun je het ook via de webshop niet meer bestellen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090
Quick link

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.
Yolknet © 2005 - 2020 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090