Online programma’s gebruik je vanaf je pc, smartphone of tablet. Als je op meerdere plekken en apparaten werkt, zijn online webapplicaties een uitkomst. Want je wilt overal toegang hebben tot de belangrijke programma’s van je organisatie.

Voordelen van webapplicaties 

Je hoeft geen programma op een pc te installeren, maar kunt na inloggen de toepassing meteen gebruiken. Of je nu achter je bureau zit met de laptop of op de bank met je tablet. Online werk je de urenregistratie bij, controleer je het voorraadbeheer, bekijk je de reserveringen: je kunt het zo gek niet bedenken. 

 • Altijd beschikbaar
 • Alleen een browser nodig, geen computerprogramma
 • Bijgewerkt met de laatste gegevens
 • Weinig onderhoud
 • Stabiel en veilig

Toepassingen op maat voor jouw onderneming

De webhelden van Yolknet staan in de startblokken om te kijken welke webapps bij jouw bedrijf passen. We maken niet alleen websites en webwinkels, maar programmeren zelf ook apps. Dat komt goed van pas, want elk bedrijf is uniek en wat voor de een onmisbaar is, is voor de ander niet relevant. We inventariseren samen met jou welke bedrijfsprocessen er zijn en hoe je die kunt optimaliseren via online applicaties. Samen bepalen we of bestaande webapps de beste oplossing vormen, of dat je meer hebt aan een pakket op maat.

Interessante webapps voor jouw bedrijf of organisatie

Deze webapps hebben we voor klanten van Yolknet ontwikkeld: 

 • Urenregistratie: houd je eigen uren bij en laat medewerkers hun werktijd online registreren. Zo ben je altijd op de hoogte van de gewerkte uren.
 • Intranet: alle belangrijke informatie en documenten over je bedrijf op één centrale plek, die alleen voor jezelf en medewerkers toegankelijk is. Voor bedrijven en organisaties met personeel een onmisbaar middel.
 • Voorraadbeheer: elke retailer moet weten welke artikelen er op voorraad zijn en welke niet. Dat geldt zowel voor webwinkelier als mensen met een fysieke winkel en een online webshop. Via online voorraadbeheer ben je altijd op de hoogte van jouw voorraad.
 • Online reserveringssysteem: online reserveren voor een etentje, voorstelling, bezoek of afspraak is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Een online reserveringssysteem biedt bezoekers gemak en zekerheid en jou een efficiënte manier om bezetting, inkoop en personeel te plannen.
 • Klantenportal: in een beveiligde omgeving kunnen klanten facturen van hun bestellingen downloaden. Maar je kunt ze ook toegang geven tot exclusieve gegevens, zoals prijzen, handleidingen en productinformatie.

Een goed idee? Gat in de markt? Yolknet maakt het concreet

Heb je een wereldidee voor een online tool? Of dringend behoefte aan een handige app om je bedrijfsprocessen verder te stroomlijnen? Vrijwel alles wat je bedenkt kunnen de ontwikkelaars van Yolknet programmeren en online toegankelijk maken. Wij helpen jou graag verder om jouw online product op de markt te zetten. Wacht niet langer en laat ons meteen weten wat je in gedachten hebt.

Nieuwsgierig of er ook voor jouw situatie een handige webapplicatie is?

 

Webkoppeling met andere systemen

websitesEen bedrijf of organisatie heeft nooit maar één systeem om alles in te regelen en bij te houden. Webkoppelingen slaan een brug tussen jouw website of webwinkel en een ander systeem. Denk aan je salarisadministratie, een database met klanten of je cursusoverzichten.

Voorbeelden van webkoppelingen: 

 • Van de cursuswebsite naar de ledenadministratie: cursisten schrijven zich in via de site en de gegevens komen meteen bij de administratie terecht. Het enige wat de medewerker nog hoeft te doen, is de gegevens controleren en de inschrijving accorderen.
 • Van de winkelkassa naar de webshop: een winkel verkoopt het laatste artikel en het systeem werkt de online voorraad meteen bij. Als het laatste exemplaar in de winkel is verkocht, kun je het ook via de webshop niet meer bestellen.

Ook voor jouw bedrijf kunnen webkoppelingen de processen efficiënter maken. Ontdek nu hoe je tijd kunt besparen door de inzet van webkoppelingen.

Webapplicatie of app? 

Webapplicaties heten ook wel webapps. Maar verwar ze niet met de apps voor op je telefoon: die werken net wat anders. Yolknet programmeert natuurlijk ook apps voor in de Play Store (Android) of App Store (iPhone en iPad). Vanwege de kosten die je moet maken om in deze stores te worden opgenomen en het bijkomende onderhoud, is een eigen app niet voor elke bedrijf de beste oplossing. Neem nu contact op en samen kijken we wat voor soort (web)app jouw onderneming nodig heeft. 

Ik wil weten wat Yolknet kan doen voor mij!

Dit zeggen onze klanten

Wordt altijd snel en vriendelijk geholpen. Fijne communicatie. Professionele uitstraling, luistert naar jouw wensen.

Loesje Ladies Fit, Best

We zijn tevreden over het eindresultaat, het ziet er goed uit. We hebben de samenwerking ervaren als goed, ze zijn meedenkend in techniek en creativiteit.

Jacques, secretaris van het Culinaire Gilde Brabançonne

Yolknet© 2005 - 2024Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw