Webapplicaties

Webapplicaties

Er zijn verschillende webproducten. De bekenste zijn websits en webshops. Maar een intranet, ticketsysteem of ledenadministratie zijn geen beiden. Omdat je ze via je browser kunt gebruiken noemen we dit webapplicaties.

  • Urenregistratie: Medewerkers kunnen uren online registreren. Zo ben je altijd op de hoogte van de gewerkte aantal uren en werkzaamheden.
  • Voorraadbeheer: Heb je een winkel en een webshop? Dan is synchronisatie tussen de on- en offline winkel heel handig. Zo ben je altijd op de hoogte van jouw voorraad.
  • Online reserveringssysteem: Voor een voorstelling moeten kaarten worden verkocht. Met het reserveringssysteem kunnen mensen deze makkelijk reserveren.
  • En nog veel meer...

Webkoppelingen

Yolknet ontwikkelt ook webkoppelingen. Zoals de naam aangeeft verbindt een webkoppeling een website of webshop met iets anders. Dat kan een andere website of webshop zijn, maar bijv. ook je administratiepakket. Voor verschillende organisaties hebben we webkoppelingen gemaakt, zoals tussen:

  • een cursusadministratie en de website. Als bezoekers zich inschrijven via de site wordt de informatie ook in het administratiepakket opgeslagen. De medewerker hoeft de gegevens enkel nog te verifiëren. De rest van het inschrijfproces is door de koppeling gedaan.
  • een offline kassa en de webshop. Als een boekhandel in de winkel een boek verkoopt wordt dit in de online voorraad bijgewerkt. Als het laatste exemplaar in de winkel is verkocht kun je het ook via de webshop niet meer bestellen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Yolknet adviseert

Je hebt een plan voor een online product, maar geen idee hoe je nu verder moet? Wij helpen jou graag verder om jouw online product op de markt te zetten! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.

Yolknet © 2005 - 2018 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090