Goede teksten op je website maken bezoekers nieuwsgierig naar je bedrijf en je diensten of artikelen. De professionele tekstschrijvers van Yolknet maken sterke content waarmee je site beter vindbaar wordt via Google. Schrijf je graag zelf, dan zet onze eindredacteur de puntjes op de ‘i’.

Teksten voor je site

Je wilt dat je boodschap goed overkomt in een pakkende, leesbare tekst. Yolknet helpt je daarbij. In overleg schrijven we teksten voor je website, sociale media, flyers en ander drukwerk.

Jij geeft aan wat je nodig hebt en wij zorgen voor een foutloze, vlotte tekst. De copywriter van Yolknet zorgt voor een overtuigende tekst die zowel informatief als leesbaar is, en met de juiste insteek.

Eindredactie zorgt voor foutloze teksten

Misschien heb je al teksten op je webwinkel of website staan. De eindredacteur van Yolknet kan jouw site doorlezen en controleren op spelling en grammatica. Kleine tikfoutjes leiden mensen af van je boodschap. Ook het redigeren van je artikelen en andere teksten doen we graag. Hierbij draait het niet alleen om taal- en schrijffouten. Zinsbouw, structuur en lengte van de teksten en goed gebruik van leestekens zijn zaken waar de eindredactie naar kijkt. We kunnen je ook tips geven om zelf fouten op te sporen. Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voordat je hem online zet.

Webteksten en Google

Voor een goede vindbaarheid in Google en andere zoekmachines moeten je teksten duidelijk zijn en afwisselende zinslengte hebben. Net als goede tussenkopjes en afbeeldingen met de juiste omschrijving en naam. Wij schrijven krachtige teksten die zowel door mens als zoekmachines goed te begrijpen zijn.

Onderzoek zoektermen

De zoekwoorden waar je rekening mee moet houden, kunnen we achterhalen met een zoektermenonderzoek. Daarbij kijken we op welke woorden je goed scoort bij Google en op welke termen er kansen liggen. Yolknet zorgt er daarna voor dat de voor jou relevante zoekwoorden terugkomen in je teksten. Dit is onderdeel van SEO, zoekmachineoptimalisatie. Wil je meer weten over zoekwoorden? Lees dan verder bij Zoekwoordenonderzoek en SEO-advies.

Berichten voor sociale media 

Een bericht op sociale media is zo geplaatst. Maar hoewel het eenvoudig lijkt, is ook hier een goede tekst erg belangrijk. Mensen lezen het bericht in een paar seconden, maar dat van jou moet natuurlijk blijven hangen en indruk maken. Dat kun je versterken met een afbeelding of video, maar de tekst zelf moet ook krachtig zijn. Wij helpen je er graag bij. Kijk hier wat Yolknet voor jouw sociale media kan betekenen. 

Yolknet vertaalt je website

Veel websites richten zich niet alleen op Nederland, maar ook op andere landen. Is jouw website of webshop beschikbaar in meer talen dan alleen het Nederlands? Geen probleem, ook daar kan Yolknet teksten voor schrijven.

Ja, dat wil ik! Neem meteen contact met me op

Yolknet© 2005 - 2024Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw