Waarom wij Joomla een geweldig cms vinden:

  • Het is geschikt voor allerlei soorten websites: ook voor webwinkels en intranetten
  • Het is veelzijdig: je kunt er alle kanten mee op
  • Er zijn duizenden extensies om extra functionaliteiten toe te voegen aan sites

Wat is Joomla?

Joomla is een wereldwijd gebruikt cms (content management systeem, beheersysteem) voor verschillende soorten websites, van kleine webwinkels tot uitgebreide sites voor bedrijven en instellingen. Joomla bestaat sinds 2005 en is al sinds het begin een open source-systeem. Dit betekent dat de codes openbaar zijn en programmeurs van over de hele wereld eraan meewerken. Daardoor komen er telkens nieuwe mogelijkheden en verbeteringen bij en worden kwetsbaarheden snel verholpen. 

Joomla wordt wereldwijd gebruikt, ook door grote Nederlandse organisaties als Exact, de radiozenders van de NPO en enkele ministeries. Maar ook internationaal door bedrijven als McDonald's, Peugeot, Sony en Ikea.

Veelzijdig cms 

De basis van Joomla bevat alle opties om een simpele website te bouwen. Door een van de duizenden extensies (uitbreidingen) te installeren, is de functionaliteit verder uit te breiden, vergelijkbaar met plug-ins in Wordpress.

Je kunt Joomla gebruiken voor je website, maar ook voor webshops en intranetten. Of voor een ledensysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bestaat er nog geen extensie voor wat jij wilt? Dan bouwen onze programmeurs ze toch zelf? Voor de gecertificeerde webhelden van Yolknet kent Joomla geen geheimen, waardoor we je altijd een passend advies kunnen geven.

Voorbeelden van ons werk en meer informatie over de mogelijkheden van Joomla en Yolknet vind je in onze portfolio.

Voordelen van Joomla

Bij sommige systemen moet je voor elke wijziging de webmaster inschakelen zodat hij de naam van een knopje verandert of een artikel online zet. Bij Joomla is dat niet nodig: je hebt alles zelf in de hand. Wij richten het systeem zo in dat alle veelgebruikte functies snel te vinden zijn. Je logt in en je kunt meteen aan de slag met je site.

Artikelen schrijven

Als je een artikel wilt schrijven, open je de editor en kom je in een omgeving die lijkt op de menu’s van Word en andere bekende tekstverwerkingsprogramma's. Alle belangrijke onderdelen zijn gemakkelijk te vinden.

Yolknet is jouw Joomla-expert

Wil je weten wat er mogelijk is voor jouw bedrijf? Laat een berichtje achter via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0499 - 377 090.

 

Dit zeggen onze klanten

Zeer aangename samenwerking. Ik denk dat wij niet superveel contact hebben, wat alleen maar bewijst dat alles loopt zoals het moet lopen. Vragen worden snel beantwoord, aanpassingen gebeuren snel. Alles zeer professioneel, maar met een warm contact.

Yasmine Chen, Asysto

Denken mee aan alle facetten en geven daar ook een eigen, eerlijke mening over. Overlappende kennis ohgv ICT, website, vormgeving, promotiemateriaal, advertentiebeheer etc. Erg prettig.

De Maandlasten Coach, Best

Yolknet© 2005 - 2023Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw