Houd je handen vrij voor je eigen werk en laat Yolknet je website onderhouden. Je hebt de keuze uit drie pakketten.

Centraal bij Yolknet staat de missie om ondernemers en organisaties te ontzorgen. We zorgen dus dat je website bij elk onderhoudspakket de nieuwste updates krijgt van Joomla en Wordpress. Ook reageren we snel op je vragen. Elk pakket legt daarnaast een ander accent. Of je op de hoogte blijft van je bezoekersaantallen, of geregeld een aanpassing wilt aan je site: voor iedereen is er een passend pakket!

Wil je weten welk pakket het best past bij jouw situatie? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we kijken hoe je we kunnen helpen. 

 

 InstapPopulair BasisActief
Updates Joomla/Wordpress Je site krijgt automatisch de nieuwste updates.
Per kwartaal Per maand Per maand
Backup Met een backup raak je geen gegevens kwijt.
Per maand Per week Per dag
Firewall Met een extra beveilingslaag wordt je website nog beter beschermd.
Beveiliging .htaccess Door dit bestand goed in te stellen kan snelheidswinst worden behaald en komen hackers niet bij je website.
Webadvies Gratis webadvies voor al je webgerelateerde vragen.
Licentiekosten extensies Met extensies kun je de mogelijkheden van een website of webshop uitbreiden, zoals een fotoalbum of slider. De makers vragen vaak een bedrag om te kunnen blijven ontwikkelen. De licentiekosten zijn in het maandbedrag inbegrepen.
Controle dode links Een dode link verwijst naar een niet-bestaande pagina en kan ervoor zorgen dat bezoekers je website verlaten.
Content plaatsen 30 minuten. Yolknet zet je tekst en afbeeldingen op de site voor je. Afbeeldingen maken we op maat.
Rapporten Google Analytics Overzicht van het verkeer naar je website.
Geschikt voor Omdat updates belangrijk zijn voor de veiligheid adviseren we voor webshops het pakket Basis of hoger.
Websites Websites en webshops Websites en webshops
Tarief* € 19 € 25 € 35
  Bestel Bestel Bestel

* Per maand, exclusief 21% btw.

Dit zeggen onze klanten

Ik ben zeer tevreden. Yolknet is goed bereikbaar en ik kreeg snel antwoorden op mijn vragen, waarna alles ook meteen werd uitgevoerd. Een klantvriendelijk, betrouwbaar bedrijf dat een goede service en een eerlijk advies geeft.

Martin Dekkers, Doe-het-zelf-kozijnen

Omdat we al onze online dingen bij 1 bedrijf wilden zijn we bij Yolknet gekomen. Zij hebben alles voor ons geregeld: van de verhuizing tot het verbeteren van de webshop. Een aanrader!

Arno, Gorinchem

Bereikbaarheid buiten kantoortijden

Problemen en bijbehorende vragen houden zich niet aan werkdagen en -tijden. Ook op die momenten wil je natuurlijk graag worden geholpen. Voor zaken die niet kunnen wachten zijn wij op werkdagen bereikbaar tot 22.00 uur en in het weekend tussen 09.00 en 17.00 uur. Wij bieden deze service aan voor € 10,- per maand.
Ben je geïnteresseerd?

Yolknet© 2005 - 2021Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw