Royale aftrek bij nieuwe website of webshop

Een goede website of goede webshop is onmisbaar. Voor je bestaande klanten, voor potentiële klanten, voor je medewerkers. Na een paar jaar zijn een website en webshop (vooral technisch) verouderd en is vernieuwing aan te raden. De kosten kunnen een drempel vormen. Misschien dat de volgende fiscale tip je kan helpen om toch te investeren in een nieuwe online uitstraling.

Een website kost alleen maar geld...

Een website kost alleen maar geld...

Is dit wel zo…?

Natuurlijk kost het maken van een goede website of webshop geld. Maar een goede, aantrekkelijke website heeft zeker ook voordelen. We zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Wanneer is mijn website interessant voor hackers?

Hackers vinden je website niet interessant (sorry). Het gaat ze om de mogelijkheden die een domeinnaam, webhosting of website kan bieden. Daarbij maakt het niet uit of je een populaire website hebt met veel bezoekers of  een kleine(re) site. Onder andere vanwege de volgende 3 redenen:

Boete van € 12.000 voor onveilige website

Een boete van € 12.000. Dat is de uitspraak van de Autoriteit Persoonsgegevens, omdat de website van een orthodontiepraktijk niet voldeed aan de AVG-wet. Nieuwe patiënten konden zich via een onbeveiligde website aanmelden. Een dure fout die niet nodig was. Lees hoe jij dit kunt voorkomen.

Afbeeldingen: over afmetingen en pixels

Het is een veelgehoorde vraag bij Yolknet: 'Hoe kan ik mijn afbeelding op de juiste afmeting maken voor mijn website?' Daar zijn uiteraard diverse apps voor op je computer, maar die moet je maar net hebben en weten hoe het werkt.

Sisow toont naam van je shop op rekeningafschrift

Als een webshop online betalingen via Sisow gebruikt stond er tot vorig jaar 'Stichting Sisow' op rekeningafschriften. Het was dan onduidelijk bij welke webshop de betaling hoorde. Maar je kunt nu zelf een naam keizen die op het rekeningafschrift wordt vermeld. Hieronder lees je hoe je dat instelt.

Beter scoren met een CDN

Bij het bezoeken van een pagina moet je altijd even wachten. Deze wachttijd heet de laadtijd. Hoe lager deze is, des te korter de wachttijd voor een bezoeker. Een korte laadtijd wordt ook door zoekmachines gewaardeerd.
Een Content Delivery Network (CDN) is een van de mogelijkheden om de laadtijd te verminderen.

Aankopen webshops gaan door het dak

Van april tot juli bestelden Nederlandse internetters flink meer op internet. De aankopen bij webshops stegen met 12 procent naar 6,36 miljard euro.

8 sites om gratis afbeeldingen te downloaden

Dat een beeld meer zegt dan woorden is algemeen bekend. Maar je mag niet zomaar elke afbeelding op je website plaatsen.

Online aankopen door het dak: is je webwinkel mobile friendly?

Van april tot juli bestelden Nederlandse internetters flink meer op internet. De aankopen bij webshops stegen met 12 procent naar 6,36 miljard euro.

Achtergrond: De onderschatte kracht van een website

Een website is voor veel bedrijven iets naast de kerntaken. Het is belangrijk om er eentje te hebben zodat je bedrijf online vindbaar.

Een website is geen website meer

Als je met mensen in gesprek bent is iedereen het met me eens dat een website kan ontzorgen. Het is al lang niet meer alleen het online visitekaartje van een bedrijf. Het kan veel meer.

Yolknet© 2005 - 2021Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw