Zoekwoordenonderzoek: De essentiële stap voor online groei

In de dynamische wereld van online marketing is de juiste benadering van jouw doelgroep essentieel voor succes. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat jouw bedrijf opvalt tussen de talloze online aanbiedingen? Daarvoor moet je de taal van jouw potentiële klanten begrijpen. Zoekwoordenonderzoek is daarbij van onschatbare waarde. Bij Yolknet weten we precies hoe zoekwoordenonderzoek als strategie in te zetten om jouw online aanwezigheid te versterken.

Tijd besparen, impact vergroten: Het automatiseren van nieuwsbrieven

We worden overstelpt met informatie en aandacht is schaars. Juist daarom is het voor bedrijven en organisaties cruciaal om in contact te blijven met hun doelgroep. Een krachtig middel is de nieuwsbrief. Maar wat is een nieuwsbrief eigenlijk, waarom zou je het moeten gebruiken en kun je het schrijven van een nieuwsbrief uitbesteden?

Conversies: van bezoekers naar actie

Leer de kunst van conversies: van bezoekers naar actie om online succes te bereiken. Ontdek metingen, berekeningen en optimalisatie tips in dit artikel.

Website Optimalisatie: Ga voor meer dan 8 seconden aandacht

Online bezoekers bekijken korter dan ooit een website, namelijk slechts acht seconden! Dat is zelfs korter dan de aandachtsspanne van een goudvis! Van groot belang dus om die kostbare aandacht vast te houden.

Bouncepercentage: wat is het en wat kan je eraan doen

Gaat het over de bezoekersstatistieken van een website dan gaat het al snel over het ‘bouncepercentage’. Dit percentage is in de statistieken vaak hoog. Een bounce is een bezoek waarbij een website wordt verlaten zonder door te klikken naar andere pagina’s op je website. Dit kan verschillende oorzaken hebben.

Een meertalige website maken

Wil jij jouw bedrijf of merk laten groeien en de internationale markt betreden? Dan is het belangrijk om een meertalige website te maken.

Onbezorgd op vakantie dankzij geautomatiseerde bedrijfsprocessen!

Als ondernemer kom je voor verschillende uitdagingen te staan. Hoewel het eigenlijk geen uitdaging zou moeten zijn, vinden veel ondernemers het lastig om op een welverdiende vakantie te gaan. Het idee om je bedrijf achter te laten terwijl je zelf geniet van rust en ontspanning kan voor stress zorgen.

De wettelijke eisen voor een webshop

Webshops worden steeds belangrijker binnen de huidige retailmarkt. Steeds meer ondernemers kiezen voor het starten van een webshop. Soms in combinatie met een fysieke winkel, maar steeds vaker ook alleenstaand. Wanneer je van plan bent om met een webshop te starten, zijn er een aantal belangrijke regels die je moet volgen. In deze blog vertellen we je graag meer over de regelgevingen voor webshops. 

Verbeter de vindbaarheid van je website: de 3 belangrijkste pijlers!

In een eerdere blog hebben we het gehad over het belang van het vernieuwen van je website. Een van de aspecten die hierbij naar boven kwam, was dat het ten goede komt aan de vindbaarheid in Google. In deze blog gaan we in op aspecten die belangrijk zijn om je website beter vindbaar te maken.

Is het vernieuwen van mijn website of webshop echt nodig?

Veel bedrijven gebruiken nog steeds de website die ze hebben ingericht op het moment dat ze zijn gestart. Hoewel je waarschijnlijk denkt dat dit niet verkeerd is, is het niet ideaal wanneer je bedrijf al wat langer bestaat.

Het belang van het vernieuwen van je website & webshop!

Is het vernieuwen van mijn website of webshop echt nodig? Veel bedrijven gebruiken nog steeds de website die ze hebben ingericht op het moment dat ze zijn gestart. Hoewel je waarschijnlijk denkt dat dit niet verkeerd is, is het niet ideaal wanneer je bedrijf al wat langer bestaat.

2FA, Tweestapsverificatie

Tweestapsverificatie voor een veiligere ervaring op het internet!

Wat is tweestapsverificatie en hoe werkt het? Op het internet kom je steeds vaker in aanraking met de termen tweefactorauthenticatie, tweewegauthenticatie, tweestapsverificatie of 2FA. Dit zijn allemaal andere benamingen voor dezelfde manier van (veiliger) inloggen.

Yolknet© 2005 - 2024Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw