Yolknet helpt ondernemers om zichtbaarder op internet te worden. Of je doel nu meer naamsbekendheid is, meer bezoekers naar je site, het opbouwen van een relatie met je (vaste) klanten of het verhogen van de online aankopen.

Yolknet weet precies wat je nodig hebt voor meer zichtbaarheid op internet. Voor het ene bedrijf is het actueel houden van de website belangrijk, bij de andere ondernemer is online adverteren de hoofdmoot en de derde heeft het meest aan een actief socialemediabeleid. Hiervoor kun je allemaal terecht bij onze experts. Lees hier wat we voor je kunnen doen:

Vul je site met krachtige, informatieve teksten

Je wilt je klanten overtuigen van je deskundigheid en de kwaliteit van je diensten en producten. Je site moet ook goed worden gevonden via zoekmachines. Daarvoor heb je krachtige teksten nodig die je bezoekers raken. De tekstschrijvers van Yolknet treffen de juiste toon en zorgen voor waardevolle content om je site en nieuwsbrieven mee te vullen. Wacht niet langer en schakel een professional in; Yolknet ontzorgt!

Dit kunnen de copywriters van Yolknet voor je doen!

Sociale media en je bedrijf

Actief zijn op sociale media is de manier van nu om in contact te komen met consumenten. Het online publiek bereik je met berichten op de verschillende platforms. De postings versterken elkaar als ze in de juiste vorm op het beste moment online komen. Vergroot het aantal volgers en presenteer jezelf hiermee aan een steeds groeiende groep (potentiële) klanten.

Schakel Yolknet in en je hoeft je niet te verdiepen in de ins en outs van sociale media: wij ontzorgen jou zodat je je handen vrij hebt voor de dagelijkse bedrijfsvoering. We zetten je profiel op, bedenken en plaatsen de berichten zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Meer over Yolknet en sociale media

Beter vindbaar met Google

Wie een bedrijf zoekt, doet dat meestal via Google. Mensen kijken vooral op de eerste pagina met resultaten. Het is dus belangrijk dat je zo hoog mogelijk komt te staan met je website. Verbeter de vindbaarheid via de verschillende onderzoeken die Yolknet voor je uitvoert en gebruik de uitkomsten om je site te verbeteren.

Zo word je beter vindbaar met Google

Online adverteren = effectiever dan print

Met online adverteren vergroot je je bereik. Google Ads is samen met Facebook de grootste aanbieder van advertenties op internet. Het instellen van een advertentiecampagne is een tijdrovende en creatieve taak waarbij je de kennis van een specialist nodig hebt om er het meeste uit te halen. De webhelden van Yolknet zetten een campagne voor je op en zorgen ervoor dat je euro's optimaal worden ingezet voor het grootste bereik.

Lees verder over online adverteren

Hoe werkt het?

De experts van Yolknet gaan in gesprek met je om te kijken wat je wil bereiken met je online strategie. Ligt bij jou de focus op sociale media of op verbeteren van de inhoud van je site? Samen kijken we naar je website en je profielen op sociale media en bij Google Business (bedrijvengids van Google. Aan de hand van deze uitgangspunten komen we met een plan dat aansluit op je doelstellingen. We gaan voor je aan de slag en koppelen de activiteiten en resultaten terug. Waar nodig scherpen we de strategie aan om er zoveel mogelijk uit te halen.

Dat wil jij toch ook?!

Ja, dat wil ik! Neem meteen contact met me op

 

Yolknet© 2005 - 2024Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw