Websites met resultaat

Joomla-websites

Tot een jaar of 10 geleden was een website niet meer dan een online visitekaartje. Adresgegevens en informatie over producten en diensten was voldoende. De mogelijkheden zijn sindsdien flink toegenomen. Yolknet kan je hierover adviseren hoe je het maximale uit je website kunt halen.

Hoe Yolknet werkt

Voor een goed resultaat wordt eerst een nulmeting uitgevoerd. Hierbij inventariseren we de huidige situatie. Er wordt onder andere gekeken hoe je website in zoekmachines scoort. Maar ook wat de technische staat van de site is, zoals de nodige updates en verouderde code.
Aan de hand van de nulmeting maken we een voorstel hoe wij denken dat je website kan verbeteren.
Voordat de aangepaste website live gaat voeren we nog een keer een meting uit om zeker te zijn dat we een website van de beste kwaliteit leveren.

Websites beheren met Joomla

Om je website eenvoudig te kunnen beheren installeren we Joomla. Dit is een gebruiksvriendelijk systeem dat wereldwijd duizenden gebruikers heeft. En is iets standaard niet mogelijk in Joomla? Dan bouwen we de functionaliteit gewoon zelf!

Yolknet en websites

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke websites sinds 2005. In die tijd hebben we aan veel mooie projecten mogen werken, waar we natuurlijk trots op zijn. Omdat we niet al ons werk kunnen tonen vind je in de portfolio een greep uit het werk van Yolknet. Wil je ook een nieuwe website? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag om ook het maximale uit je website te halen.

Veel mensen hebben een website of webshop, maar het rendement is te laag. Was 10 jaar geleden een website een digitaal visitekaartje, tegenwoordig draait het om 'conversie'.

Yolknet Webscan

Benieuwd naar de SEO- en technische gezondheid van je website?
Meld je aan voor de Yolknet Webscan!

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090
Quick link

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.
Yolknet © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090