Je wilt een mooie, moderne website die klanten aantrekt...
... maar hebt het te druk om er tijd voor vrij te maken
Je wilt je site graag actueel en relevant houden met nieuwe (blog)artikelen...
... maar je komt er niet aan toe doordat je betaalde werk voorgaat
Je wilt bekender worden en je doelgroep bereiken via sociale media...
... maar er zijn zoveel platforms; je weet niet waar je moet beginnen

Heb je een website van een paar jaar oud die opgefrist moet worden? Of is het tijd om je site helemaal om te gooien met een nieuwe vormgeving, indeling en mogelijkheden? Yolknet ontzorgt jou door je (bijna) alles uit handen te nemen. Of je nu een compacte site wilt met je aanbod en diensten, of een levendig platform met allerlei extra’s zoals een nieuwsbriefsysteem, een administratief systeem en online betalen.

Yolknet bouwt en onderhoudt websites

 

Yolknet maakt websites voor uiteenlopende branches, waarbij één aspect centraal staat: gebruiksvriendelijkheid. We zorgen voor een stabiele site die snel laadt en die goed gevonden kan worden via Google. Ons team verzorgt de techniek, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Voor de hosting bieden we verschillende opties.

Onze specialisten maken je website via de beheersoftware Joomla en leren je ermee omgaan. Als je dat wilt, houden we je site actueel via nieuwe content die past bij je bedrijf en interessant is voor je klanten of bezoekers. Uiteraard zorgen we voor technische updates van je site en de systemen en is de beveiliging goed geregeld. Wij houden van duidelijke afspraken en stellen jou centraal, dus je komt nooit voor verrassingen te staan.

Klinkt dit goed? Bel ons meteen op 0499-377090 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We horen graag van je!

Jij staat centraal

We gaan voor de persoonlijke aanpak. Bij ons bent je geen ‘nummer’: we weten wie je bent en wat je verwacht van ons. Loop je ergens tegenaan? Wij zoeken actief naar een oplossing zonder dat er meteen een factuur in je mailbox ligt. We willen dat jij tevreden bent met je website en als je iets toch net even anders wilt, denken we met je mee.

Ben je er klaar mee dat je telkens bij een callcenter uitkomt als je vragen hebt en dat het lang duurt om antwoord te krijgen? Bij ons krijg je iemand aan de lijn die met je meedenkt.

"Mijn website is prachtig geworden en het team van Yolknet stond altijd voor me klaar"

 

Jouw bedrijf en sociale media

Sociale media zoals LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram worden steeds belangrijker voor ondernemers en organisaties. Mensen praten via internet over je bedrijf en maken zo reclame voor je diensten. Wat is er leuker dan aanbevolen worden via internet, zodat je een steeds grotere groep mensen bereikt?

Yolknet koppelt jouw site aan de platforms die voor jouw bedrijf relevant zijn. We helpen je bij het opzetten en bijhouden van je verschillende sociale media-accounts. Verspil geen tijd met postings op media die niet relevant zijn voor jou en je bedrijf. We besparen je tijd en helpen je je klantenkring te vergroten via de sociale media waar jouw klanten actief op zijn.

Wil je weten hoe je jouw doelgroep bereikt via sociale media? Kijk dan snel hoe Yolknet je hierin ondersteunt.

Website via Joomla

websitesSinds 2005 is Yolknet specialist in het systeem Joomla. Joomla is een bekend en populair CMS (content management systeem). Het is een open systeem waar onze programmeurs van alles aan kunnen toevoegen. Heb je specifieke wensen of een heel duidelijk beeld van hoe jouw ideale site eruit moet zien? De webbouwers van Yolknet kunnen zo goed uit de voeten met de codes dat we alle onderdelen van jouw site op maat maken. Zoek je een onderdeel of uitbreiding waar nog geen oplossing voor bestaat? Dan programmeren we dat gewoon!

Wat kunnen we vandaag voor jou doen? Bel ons op 0499-377090 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook belangrijk: de AVG

De privacywet AVG is opgezet om de persoonlijke gegevens van je klanten te beschermen. Voor webwinkels is dit een belangrijk aandachtspunt. Klanten vullen immers informatie in over zichzelf en vermelden hun woonadres. Yolknet adviseert hoe je het best kunt omgaan met de vereisten vanuit de AVG.

Lees meer over de privacywet (AVG-wet).

Dit zeggen onze klanten

Ben zeer tevreden met de support en snelle communicatie. Een bedrijf waar je op kunt bouwen. Zeer zeker aan te bevelen door de expertise die Yolknet aan boord heeft!

André Johannes, Bad Bentheim

Aardige, capabele medewerkers en snelle service.

BestSlank, Best

Yolknet© 2005 - 2024Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw