Klant bij Yolknet

Laat je ontzorgen

Wat Yolknet voor je kan betekenen

Yolknet wil haar klanten zoveel mogelijk ontzorgen en ondersteunen. We helpen bij het verhuizen van webhosting en domeinnamen. We nemen met de klant stap voor stap door hoe we te werk gaan en wat we gaan doen.

We ontwikkelen websites en gebruiken daarbij het cms Joomla. We werken dagelijks met dit wereldwijd gebruikte systeem en zijn dus echte specialisten. Samen met jouw kennis van de markt en je product kunnen we dus de mooiste projecten ontwikkelen.

Teksten schrijven
Het klinkt zo eenvoudig, teksten voor je website schrijven. Maar in de praktijk is het één van de moeilijkste onderdelen, want:

  • de tekst moet beknopt zijn, maar je wilt eigenlijk alles vertellen om je lezers zo goed mogelijk te informeren. Tè beknopt is ook niet goed, want dat kan tot verwarring en vragen leiden.
  • voor een goede vindbaarheid moet je zoektermen in je tekst verwerken. Maar zijn de (vak)termen die jij gebruikt ook de termen die je bezoekers gebruiken? Bij Yolknet hebben we het bijvoorbeeld over "url", onze klanten gebruiken "domeinnaam".
  • de tekst moet geschikt zijn voor de doelgroep. Een website voor jongeren vraagt een andere aanpak dan een zakelijke site.
  • de opbouw van je teksten moet logisch zijn, met een begin en een eind. Zonder structuur verliezen je teksten hun kracht.
  • hoe makkelijker je teksten lezen, hoe groter de kans is dat bezoekers andere pagina's van je site bezoeken en overgaan tot een aankoop, inschrijving of aanmelding.

Zijn bovenstaande problemen herkenbaar? Laat Yolknet dan helpen met het maken van de juiste teksten. Het voordeel is dat wij als buitenstaander en mogelijke klant makkelijker je verhaal kunnen vertellen. In een gesprek kun je je verhaal vertellen, waarna wij voor je aan de slag gaan en het verhaal uitwerken tot een prettig leesbare tekst die ook goed gevonden wordt in zoekmachines.
Schrijf je liever je eigen tekst, maar vind je het prettig als er een expert naar kijkt? Geen probleem, ook dat mag natuurlijk.

Neem contact op voor meer informatie.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Je hebt een mooie website en prima teksten. Nu nog bezoekers. Die krijg je pas als je vindbaar bent in zoekmachines. Daarbij moet je wel de concurrentie aangaan met ruim 1,25 biljoen (bron: http://www.internetlivestats.com) andere websites wereldwijd. Met alleen het aanmelden van je site bij Google ben je er dus niet.

 

SEO (optimalisatie voor zoekmachines)

Registratie domeinnamen

Webhosting

Website-scan

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090
Quick link

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.
Yolknet © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090