In 2005 is Yolknet ontstaan, om precies te zijn op 30 september, met als doel het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. Gedurende de jaren zijn we uitgegroeid tot een team van specialisten met ieder hun eigen expertise. Yolknet ontwikkelt en beheert websites, maar realiseert ook webkoppelingen tussen andere systemen als een administratie.

Groei

Onder de vleugels van de Haagse Hogeschool is de eerste 2,5 jaar een kantoorruimte in Zoetermeer gehuurd. Daarna heeft het bedrijf zich gelokaliseerd in Best. Vanwege groei van de organisatie werd in 2013 verhuisd naar Business Center De Ronde. Een zakelijke, sfeervolle en goed bereikbare locatie.
In de jaren daarna groeide Yolknet verder en zijn we intern verhuisd naar een grotere ruimte binnen het pand.

Gevarieerd klantenbestand

Naast deze ‘kantoorgroei’ is ook het klantenbestand toegenomen door diverse overnames en mond-tot-mondreclame. De klanten zijn erg divers waaronder overheden, jeugdzorg, bouwbedrijven en sportverenigingen.

Maatschappelijk betrokken

Yolknet zorgt niet alleen goed voor haar klanten, maar zet zich ook in voor een betere wereld. Educatie vinden we daarbij belangrijk. Als erkend leerbedrijf leiden we stagiairs op en middelbare scholieren werken jaarlijks aan een praktijkopdracht.

Maar ook in het buitenland zorgt Yolknet voor educatie. Via stichting Hibiscus en Kindia kunnen kansarme kinderen in Indonesië en India naar school en voor een betere toekomst zorgen.

Conclusie: trots

We zijn dan ook trots op wat we de afgelopen jaren bereikt hebben. Een maatschappelijk betrokken organisatie met veel tevreden klanten, een deskundig team en nog altijd even ambitieus om door te groeien.

Yolknet© 2005 - 2024Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw