Leer de kunst van conversies: van bezoekers naar actie om online succes te bereiken. Ontdek metingen, berekeningen en optimalisatie tips in dit artikel.
Om webformulieren te beveiligen tegen spam maken veel websites gebruik Googles reCAPTCHA. In oktober 2018 kwam verscheen versie 3, die op de achtergrond analyseert of een bezoeker een spambot is of een menselijke bezoeker. In dit artikel lees je wat de mogelijkheen zijn.
Een inlognaam en wachtwoord beschermen je website en webshop tegen ongeoorloofde toegang. Een van de nadelen is dat iedereen kan inloggen die de inlogcombinatie weet. Ook criminelen. Daarom is is het aan te raden om nog een beschermlaag toe te voegen. Zoals '2 factor authentication', kortweg 2fa. In dit artikel wordt uitgelegd wat het is en hoe je de extra bescherming toevoegt aan je Joomla-website.
Ik ben geen robot. Dit kom je vaak tegen bij online formulieren. Als je contact opneemt, als je je inschrijft, als je een vragenlijst invult. Voordat je het formulier kunt verzenden is de laatste handeling het aanvinken dat je geen robot bent. Soms aangevuld met een extra 'uitdaging' om verkeersborden, stoplichten of bruggen te selecteren. Met Google reCAPTCHA v3 zijn deze extra handelingen niet meer nodig en kun je toch je webformulieren beveiligen tegen spam.