Weboplossingen
die ontzorgen

Voor elke situatie is er een oplossing. Yolknet denkt met je mee over de meest geschikte.

Nieuwsgierig naar onze oplossingen?

Ontzorgen

Met onze expertises kunnen we je met veel dingen helpen.

Service

Onze klanten zijn belangrijk; daar doen we (bijna) alles voor.

Oplossingsgericht

We zoeken de meest geschikte oplossing voor je vraag.

Klant centraal

Wij zijn content
als jij dat bent.

Yolknet - all for web

Sinds 2005 helpen de webhelden van Yolknet klanten bij hun webgerelateerde vragen. Yolknet is opgericht met als doel gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties te ontwikkelen.

De ICT-wereld kent veel moeilijke termen, vooral voor niet-ICT'ers. Het internet is één van de moeilijkste gebieden om te begrijpen. Wij willen het internet een beetje gebruiksvriendelijker maken zodat het voor iedereen mogelijk is om een website, webshop of webapplicatie te gebruiken.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat ons contact met je opnemen dan denken we graag met je mee over een gepaste weboplossing voor je vraag. De mogelijkheden van internet zijn eindeloos!

Artikelen

Conversies: van bezoekers naar actie

Leer de kunst van conversies: van bezoekers naar actie om online succes te bereiken. Ontdek metingen, berekeningen en optimalisatie tips in dit artikel.

Lees meer...

Website Optimalisatie: Ga voor meer dan 8 seconden aandacht

Online bezoekers bekijken korter dan ooit een website, namelijk slechts acht seconden! Dat is zelfs korter dan de aandachtsspanne van een goudvis! Van groot belang dus om die kostbare aandacht vast te houden.

Lees meer...

Bouncepercentage: wat is het en wat kan je eraan doen

Gaat het over de bezoekersstatistieken van een website dan gaat het al snel over het ‘bouncepercentage’. Dit percentage is in de statistieken vaak hoog. Een bounce is een bezoek waarbij een website wordt verlaten zonder door te klikken naar andere pagina’s op je website. Dit kan verschillende oorzaken hebben.

Lees meer...

Dit zeggen onze klanten

Aardige, capabele medewerkers en snelle service.

BestSlank, Best

Omdat we al onze online dingen bij 1 bedrijf wilden zijn we bij Yolknet gekomen. Zij hebben alles voor ons geregeld: van de verhuizing tot het verbeteren van de webshop. Een aanrader!

Arno, Gorinchem

Yolknet© 2005 - 2023Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw