Yolknet is in 2005 opgericht met als doel gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties te ontwikkelen. De ICT-wereld kent veel moeilijke termen, vooral voor niet-ICT'ers. Het internet is één van de moeilijkste gebieden om te begrijpen. Bij een harde schijf kan men zich iets voorstellen, maar een website is niet tastbaar. Hierdoor is het lastig om een beeld te vormen wat het precies is en wat het doet.

Wij willen het internet een beetje gebruiksvriendelijker maken zodat het voor iedereen mogelijk is om een website, webshop of webapplicatie te gebruiken. Daarin willen we ook onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Domeinnamen verhuizen, webhosting inrichten, updates installeren, maar ook het schrijven van teksten zijn enkele diensten die u bij Yolknet Internetservices in goede handen kunt achterlaten. Als klant hoeft u alleen aan te geven hoe het eindproduct moet worden, wij zorgen voor de tussenliggende stappen. Dat is ontzorgen bij Yolknet.

Webhelden en specialisten

Het team van Yolknet bestaat uit verschillende specialisten met ieder hun expertise. Zo kunnen we aan (bijna) elke wens van klanten voldoen, bijvoorbeeld op het gebied van SEO (zoekmachinemarketing), websites, webshops en webapplicaties. Maar ook op het gebied van webhosting en domeinnamen.

Sinds de oprichting in 2005 hebben we voor een groot aantal klanten aan projecten mogen werken, zoals de Haagse Hogeschool, gemeente Best, WBO, Impact, Opstap Personeelsdiensten en het internationale Aucxis Solutions. Tevens worden we regelmatig door reclamebureaus benaderd om het internetdeel uit te voeren van een campagne of actie.

 

Dit zeggen onze klanten

Wordt altijd snel en vriendelijk geholpen. Fijne communicatie. Professionele uitstraling, luistert naar jouw wensen.

Loesje Ladies Fit, Best

Ik ben erg goed geholpen door Yolknet. Al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord en de site voldoet helemaal aan mijn wensen. Laagdrempelig, makkelijk en snel schakelen bij vragen of problemen.

Petra van den Hurk-Damoiseaux, Kies Plan B Onderwijsondersteuning

Yolknet© 2005 - 2021Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw