Bedankt voor je interesse in de nieuwsbrief service van Yollknet. Iemand van het team zal binnenkort contact op te nemen om de nieuwsbrief service te koppelen.

Klik hier om terug te keren naar het artikel.

Wil je een afspraak maken of teruggebeld worden door één van de medewerkers van Yolknet? Vul hieronder de gegevens in dan nemen we contact met je op.

Invalid Input
Vul je naam in.
Vul uw e-mailadres in.
Invalid Input
Waarover wilt u een afspraak maken of teruggebeld worden?
U dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Missie
De internetwereld kent veel moeilijke termen (afkortingen, Engelse termen etc), vooral voor niet-ICT'ers. Daarbij is het internet niet tastbaar, waardoor het lastig is om je iets voor te stellen bij een term als ‘hosting’.
Om het voor iedereen mogelijk te maken een website, webshop of webapplicatie te gebruiken maakt Yolknet gebruiksvriendelijke oplossingen. We willen ook onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Domeinnamen beheren, webhosting inrichten, updates installeren, maar ook het schrijven van teksten en online marketing zijn enkele diensten die Yolknet aanbiedt die hiervoor kunnen verzorgen.

Visie
Om de missie te verwezenlijken biedt Yolknet een breed aanbod van online diensten, zodat klanten met bijna al hun webgerelateerde vragen terecht kunnen.
Yolknet zorgt voor haar klanten en is de schakel tussen de behoefte van de klant en de online mogelijkheden.

Maatschappelijk betrokken (MVO)
Yolknet is maatschappelijk betrokken door de ondersteuning van verschillende goede doelen. Educatie is belangrijk, daarom zijn we erkend als stageleerbedrijf en steunen we projecten in Indonesië en India. Met groene hosting dragen we ook bij aan een duurzame wereld.
Lees meer over de maatschappelijke steun van Yolknet op deze pagina.

De gegevens die je op het formulier hebt ingevuld zijn verzonden. We nemen binnenkort contact met je op.

Yolknet gaat voor educatie
De maatschappelijke betrokkenheid van Yolknet blijkt uit de ondersteuning van verschillende goede doelen. Educatie en het uitwisselen van kennis vindt Yolknet belangrijk. Daarom de keuze om als Erkend-Leerbedrijf een stageplek te bieden aan studenten, middelbare scholieren te begeleiden en projecten te steunen in Indonesië en India.

Stichting Hibiscus (stichtinghibiscus.nl)
Stichting Hibiscus is een organisatie die hulp biedt aan kinderen in Indonesië op het gebied van hygiëne en educatie. Door ‘adoptie’ krijgen kinderen uit arme gezinnen de mogelijkheid om naar school te gaan. Yolknet zet zich sinds 2018 hiervoor in en steunt onder andere een van de kinderen. De donaties die wij de stichting aanreiken, worden gebruikt voor een breed scala aan schoolbenodigdheden.

Stichting Kindia (kindia.nl)
Er is veel ongelijkheid in India en de omgeving waar je wordt geboren is bepalend voor de rest van je toekomst. Kindia helpt straatkinderen en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke handicap in India onder andere om zelfstandig te functioneren in de maatschappij. En om een kans te krijgen op onderwijs. Een mooi initiatief dat Yolknet van harte steunt.

Webhosting
Dichter bij huis zet Yolknet zich ook in voor een duurzamere wereld door middel van ecologische compensatie. Onze servers staan in een datacentrum dat milieuvriendelijk functioneert, onder andere door groene stroom op basis van windenergie te gebruiken. Webhosing bij Yolknet betekent daarom "groene webhosting".

 

Yolknet© 2005 - 2022Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw