Weboplossingen
die ontzorgen

Voor elke situatie is er een oplossing. Yolknet denkt met je mee over de meest geschikte.

Nieuwsgierig naar onze oplossingen?

Ontzorgen

Met onze expertises kunnen we je met veel dingen helpen.

Service

Onze klanten zijn belangrijk; daar doen we (bijna) alles voor.

Oplossingsgericht

We zoeken de meest geschikte oplossing voor je vraag.

Klant centraal

Wij zijn content
als jij dat bent.

Yolknet - all for web

Sinds 2005 helpen de webhelden van Yolknet klanten bij hun webgerelateerde vragen. Yolknet is opgericht met als doel gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties te ontwikkelen.

De ICT-wereld kent veel moeilijke termen, vooral voor niet-ICT'ers. Het internet is één van de moeilijkste gebieden om te begrijpen. Wij willen het internet een beetje gebruiksvriendelijker maken zodat het voor iedereen mogelijk is om een website, webshop of webapplicatie te gebruiken.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat ons contact met je opnemen dan denken we graag met je mee over een gepaste weboplossing voor je vraag. De mogelijkheden van internet zijn eindeloos!

Artikelen

Maak ruimte voor groei: Hoe een lenteschoonmaak je website kan transformeren

De lente is niet alleen het seizoen om je huis op te ruimen, maar ook je website verdient wat aandacht. De schoonmaak van je website zorgt niet alleen voor een betere gebruikerservaring, maar kan ook de prestaties en snelheid van je site verbeteren. Laten we eens kijken naar een aantal eenvoudige maar effectieve manieren om je website een lenteschoonmaak te geven en ruimte te maken voor nieuwe, kwalitatieve content.

Lees meer...

Zoekwoordenonderzoek: De essentiële stap voor online groei

In de dynamische wereld van online marketing is de juiste benadering van jouw doelgroep essentieel voor succes. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat jouw bedrijf opvalt tussen de talloze online aanbiedingen? Daarvoor moet je de taal van jouw potentiële klanten begrijpen. Zoekwoordenonderzoek is daarbij van onschatbare waarde. Bij Yolknet weten we precies hoe zoekwoordenonderzoek als strategie in te zetten om jouw online aanwezigheid te versterken.

Lees meer...

Tijd besparen, impact vergroten: Het automatiseren van nieuwsbrieven

We worden overstelpt met informatie en aandacht is schaars. Juist daarom is het voor bedrijven en organisaties cruciaal om in contact te blijven met hun doelgroep. Een krachtig middel is de nieuwsbrief. Maar wat is een nieuwsbrief eigenlijk, waarom zou je het moeten gebruiken en kun je het schrijven van een nieuwsbrief uitbesteden?

Lees meer...

Bekijk ook deze projecten eens...

Dit zeggen onze klanten

Ik ben zeer tevreden. Yolknet is goed bereikbaar en ik kreeg snel antwoorden op mijn vragen, waarna alles ook meteen werd uitgevoerd. Een klantvriendelijk, betrouwbaar bedrijf dat een goede service en een eerlijk advies geeft.

Martin Dekkers, Doe-het-zelf-kozijnen

Ben zeer tevreden met de support en snelle communicatie. Een bedrijf waar je op kunt bouwen. Zeer zeker aan te bevelen door de expertise die Yolknet aan boord heeft!

André Johannes, Bad Bentheim

Yolknet© 2005 - 2024Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw