Samenvatting

  • Site van A tot Z ontworpen en gebouwd
  • Inclusief hosting, updatepakket en webmail.
  • Mooie combinatie van tekst en beeld
  • Laagdrempelig

Beschrijving

Kies Plan B is een praktijk voor onderwijsondersteuning die kinderen helpt om weer zin te krijgen in school en ze ondersteunt om hun prestaties te verbeteren. Petra van den Hurk schakelde Yolknet in om de site van A tot Z te maken, inclusief hosting en webmail.

Uitgelicht

De website is gericht op zowel ouders als kinderen en neemt de drempels weg om de eerste keer naar Kies Plan B te komen.

Typering

Een duidelijke, overzichtelijke site met een professionele uitstraling. Een site waar mensen makkelijk de informatie kunnen vinden, waar zij naar op zoek zijn. De foto’s zorgen voor een mooie uitstraling van de website. De site is gebruiksvriendelijk.

Kies Plan B over Yolknet

"Ik ben in contact gekomen met Yolknet via Marco van Abezonz. Hij had voor mij de logo's en huisstijl voor mijn bedrijf ontworpen en mij geadviseerd om voor het maken van de site Yolknet in te schakelen. Ik ben erg blij met het resultaat. Mijn site ziet er top uit en geeft een duidelijk beeld van mij en mijn bedrijf. Ik ben erg goed geholpen door Yolknet. Al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord en de site voldoet helemaal aan mijn wensen. Laagdrempelig, makkelijk en snel schakelen bij vragen of problemen. Robert probeert altijd met je mee te denken en je zo goed mogelijk te helpen om aan je vraag te voldoen. Al met al zeer tevreden en blij dat ik naar de tip van Marco van Abezonz geluisterd heb.”

Petra van den Hurk-Damoiseaux

Bezoek de website

www.kiesplanb.nu

portfolio kies plan b

Wordt ons volgende project voor jou? Laat het ons weten!

Dit zeggen onze klanten

Beloven wat ze zeggen zeer klant gericht en Robert reageert snel op je vragen en komt met goede tips.

Martin, Rotterdam

Wordt altijd snel en vriendelijk geholpen. Fijne communicatie. Professionele uitstraling, luistert naar jouw wensen.

Loesje Ladies Fit, Best

Yolknet© 2005 - 2023Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw