Yolknet is een perfecte partner voor organisaties die meer uit hun digitale communicatie wensen te halen. Onze webhelden ontwerpen en ontwikkelen websites, webshops en webapplicaties waarbij sterke focus ligt op het ‘ontzorgen’ van de klant. Sinds het ontstaan in 2005 hebben wij voor tal van relaties een breed aanbod van diensten mogen verzorgen. Naast de ontwikkeling van (moderne!) websites, kun je bij ons terecht voor het beheren van domeinnamen, webhosting, integreren/ontwerpen webshops, SEO, installatie updates, schrijven van teksten en online marketing.

Ons betrokken team bestaat uit verschillende specialisten met ieder hun expertise. Die meedenken en als doel hebben om je optimaal van dienst te zijn met het aanreiken van internetdiensten, zodat jìj meer tijd heeft voor je kernactiviteiten. Dat wij hierin slagen, valt op te maken uit het cijfer dat wij van onze klanten via Kiyoh (= onafhankelijk, betrouwbaar beoordelingssysteem voor websites/webshops) ontvangen: een 9!

 

Ook is Yolknet een perfecte partner voor reclamebureaus als het gaat om de online communicatie voor campagnes van hun klanten.

 

Interesse in het maken van een afspraak of teruggebeld worden om na te gaan wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact ons op.

 

Dit zeggen onze klanten

Denken mee aan alle facetten en geven daar ook een eigen, eerlijke mening over. Overlappende kennis ohgv ICT, website, vormgeving, promotiemateriaal, advertentiebeheer etc. Erg prettig.

De Maandlasten Coach, Best

Ik ben zeer tevreden. Yolknet is goed bereikbaar en ik kreeg snel antwoorden op mijn vragen, waarna alles ook meteen werd uitgevoerd. Een klantvriendelijk, betrouwbaar bedrijf dat een goede service en een eerlijk advies geeft.

Martin Dekkers, Doe-het-zelf-kozijnen

Yolknet© 2005 - 2024Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw