Is jouw site technisch in orde? Belangrijk om te weten, maar alles controleren kost je een hoop tijd. Yolknet ontwikkelde hiervoor de Webcheck - de snelste weg naar een geoptimaliseerde website. Onze webhelden analyseren je site op een flink aantal aspecten en jij ontvangt een rapport met de resultaten.

Zeg eens eerlijk, wanneer heb jij voor het laatst alle onderdelen van je site bekeken en gecontroleerd of alles nog goed werkt en goed leesbaar is? Als een site een tijd online staat, is het zinvol om er eens een ander naar te laten kijken. Een frisse blik, iemand die kijkt wat er al goed is en wat er nog beter kan. Het laatste wat je wilt, is dat mensen afhaken omdat er een foutmelding komt in de browser of een link niet meer blijkt te werken. Optimalisatie is daarnaast goed voor de beleving van de bezoekers en ook voor je vindbaarheid: geoptimaliseerde sites eindigen hoger in Google. De Webcheck van Yolknet is een waardevolle manier om een beeld te krijgen van de technische staat van je website of webwinkel.

Rapport met verbeterpunten

De Webcheck is een rapport waarin staat hoe je website presteert op allerlei vlakken. Bijvoorbeeld de weergave op mobiele apparaten en toepassing van de privacywet (AVG).*

Aan de hand van dit rapport kun je je website aanpassen of dit naar wens laten uitvoeren. Bij Yolknet staat 'ontzorgen van ondernemers' centraal, dus we geven je graag advies over hoe je dit het best kunt aanpakken. 

En wat kost dat dan?

Wat kost dat? Een logische vraag, met een duidelijk antwoord: voor slechts 75 euro (exclusief btw) krijg je een compleet rapport toegestuurd. Het enige wat we nodig hebben, is je webadres en je contactgegevens.

Ik wil een Webcheck!

* De AVG-webcheck is op basis van onze uitgebreide kennis van de privacywet. Er kan geen juridische aansprakelijkheid aan worden ontleend.

Yolknet© 2005 - 2024Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw