Het maken van een goede nieuwsbrief lijkt makkelijker dan het is. In een paar korte zinnen moet je de aandacht van de lezer trekken. Elke nieuwsbrief moet eenzelfde uitstraling hebben, zodat er een eenheid in je communicatie is. De manier van schrijven is belangrijk, het soort afbeeldingen.
Yolknet kan helpen met het opstellen van een professionele nieuwsbrief. Wij verzorgen de opmaak, schrijven de teksten of passen het aan en versturen het met gespecialiseerde software. We zorgen er ook voor dat de nieuwsbrief met enige regelmaat wordt verzonden. Daar hoef je weinig voor te doen, Yolknet ontzorgt je daarin!

 

 

Wist je dat een nieuwsbrief een van de meest effectieve manieren is om informatie te delen? Veel mensen denken bij nieuwsbrieven aan spam, maar een goede nieuwsbrief kan veel opleveren.

Een nieuwsbrief hoe je niet elke maand te versturen. Het gaat er niet om hoe vaak je een nieuwsbrief stuurt, maar om de kwaliteit. Sluit de informatie aan bij je doelgroep? Een goede nieuwsbrief hoeft ook niet lang te zijn. Integendeel zelfs. Met een paar zinnen probeer je de interesse van de lezer te wekken. Via een link of knop kan bijvoorbeeld de lezer op je website verder lezen, een product bestellen of zich aanmelden.

Door de uitgebreide statistieken in ons nieuwsbriefsysteem wordt gemeten hoeveel lezers de nieuwsbrief hebben geopend en op een link hebben geklikt.

We hebben verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen:

  • Ik schrijf de teksten*, maak de nieuwsbrief op en verstuur de nieuwsbrief zelf en bekijk de statistieken
  • Ik schrijf de teksten*, maar wil dat jullie de nieuwsbrief opmaken en versturen. Ik bekijk zelf de statistieken.
  • Ik schrijf de teksten, maar wil dat jullie de nieuwsbrief opmaken en versturen. Twee weken later ontvang ik een overzicht met statistieken.
  • Ik lever de onderwerpen aan, maar jullie schrijven de teksten, maken de nieuwsbrief op en versturen het. Twee weken later ontvang ik een overzicht met statistieken.

* We kunnen met je meekijken en je teksten nalezen op tikfouten en aantrekkelijk zoekwoorden. Informeer naar de mogelijkheden.

Dit zeggen onze klanten

Zeer aangename samenwerking. Ik denk dat wij niet superveel contact hebben, wat alleen maar bewijst dat alles loopt zoals het moet lopen. Vragen worden snel beantwoord, aanpassingen gebeuren snel. Alles zeer professioneel, maar met een warm contact.

Yasmine Chen, Asysto

Ik wilde een site waarbij het fotografische beeld het verhaal en mijn verhaal zou vertellen. Dat is zeer geslaagd. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. De dienstverlening vind ik erg goed, snel en professioneel. Meedenkend en oplossingsgericht. Ik ben zeer tevreden!

Chantal de Baar, MOONFotografie

Yolknet© 2005 - 2023Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw