Yolknet adviseert

Joomla - een veelzijdig cms

Waarom Joomla: 10 redenen

Bij Yolknet weten we al jaren dat Joomla een geweldig systeem is om websites en webshops te beheren. We leggen je graag uit waarom wij Joomla zo geweldig vinden.

1. Veilig

In een tijd waarin veel websites worden aangevallen en gehackt en gegevens op straat komen te liggen is het een prettig idee dat Joomla een heel veilig systeem is. Voordat een update wordt uitgebracht wordt het door veel mensen wereldwijd getest.
Bij Joomla-websites die gehackt zijn gaat het meestal om sites die niet de laatste updates hebben geïnstalleerd of een onveilige uitbreiding (extensie) gebruiken.

2. Gebruiksvriendelijk

Zowel voor mensen die dagelijks met Joomla werken als voor mensen die af en toe wat informatie op hun website willen plaatsen. Omdat het beheerdeel in Joomla aanpasbaar is stemmen we dit altijd zoveel mogelijk af op de wensen en het kennisnivo van de klant.

3. Veelzijdig

Joomla is te koppelen aan andere systemen (denk bijv. aan voorraad- en administratiesystemen). Maar je kunt Joomla ook inzetten als intranet, zoals eBay bijvoorbeeld doet.

4. Ook voor webshops

Joomla is niet alleen geschikt om een website te beheren, maar ook webshops als Hikashop, Virtuemart en J2Store kunnen prima aan het cms worden gekoppeld.

5. Zoekmachinevriendelijk (SEO)

Ook online marketeers die proberen een website of webshop zo hoog en goed mogelijk in de zoekresultaten te krijgen kunnen verschillende hulpmiddelen in Joomla gebruiken. En door een uitbreiding (extensie) te installeren krijg je nog meer mogelijkheden.

6. Gratis

Je kunt het gratis downloaden. Ook het downloaden en installeren van updates is gratis.

7. Meertalig

Voor wie echt internationaal wil gaan is Joomla standaard zo ingericht dat je je website in meerdere talen kunt aanbieden.

8. Krachtige rechtenstructuur

Beheer je de website of webshop met meerdere mensen, dan is het aan te raden een gebruiker niet meer rechten te geven dan hij of zij nodig heeft. Mag iemand wel teksten schrijven maar ze niet online zetten? Of alleen nieuwsberichten toevoegen? Of producten aan de webshop toevoegen maar niet de verkoopresultaten zien? Met de rechtenstructuur van Joomla ziet een gebruiker alleen nog de opties waarvoor hij of zij gemachtigd is.

9. Makkelijk uitbreidbaar

Wereldwijd worden uitbreidingen (extensies) voor Joomla ontwikkeld. Voor bijna elk probleem is er een oplossing beschikbaar.

10. Flexibel met webhosting

Ben je niet tevreden over het webhostingbedrijf? Dan is je Joomla-installatie eenvoudig en snel op een andere server te installeren. Zonder dat je teksten, afbeeldingen en instellingen verliest. Bekijk de webhostingpakketten van Yolknet.

Ook kennis maken met de kracht en het gemak van Joomla? Neem contact met ons op dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.

Organisaties die Joomla gebruiken

Behalve Yolknet kennen en gebruiken ook andere organisaties de voordelen van Joomla. In Nederland zijn dat onder andere grote bedrijven als Exact, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, NPO 3FM, FunX, ADO Den Haag en Veronica Magazine.
Maar ook internationaal wordt Joomla gebruikt door grote namen gebruikt, zoals Peugeot.com, McDonald's.

Joomla is niet alleen voor websites en webshops te gebruiken, maar ook als intranet. Dat weten onder andere eBay, Citibank en de politie in België.

Yolknet servicepakket

Ga voor maximale veiligheid van je website en webshop en kies het Yolknet servicepakket. Wij houden je website up to date, kijken de instellingen na en zorgen dat je website of webshop zo goed mogelijk is beveiligd. Lees meer over het Yolknet servicepakket.

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090
Quick link

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.
Yolknet © 2005 - 2020 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090