Welkom Sandra

Sandra is de nieuwe webheld bij Yolknet

In september hebben we bij Yolknet een nieuwe webheld mogen verwelkomen. Sandra gaat zich bezighouden met administratieve taken en projectadministratie.

Als je naar Yolknet belt is de kans groot dat Sandra de telefoon opneemt. Deze veelzijdige duizendpoot kan je vragen beantwoorden of zorgen dat je vraag bij de juiste persoon komt. Sandra gaat ook over de in- en verkoopfacturen. Als je een vraag hebt over een factuur dan kun je haar mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0499 - 377 090.

Projectadministratie

Behalve de financiële administratie met inkoop en verkoop is ook de projectadministratie belangrijk. De briefing moet goed zijn, zodat alle projectleden (inclusief jij als klant) hetzelfde einddoel voor ogen hebben. Gedurende het project zijn er een aantal mijlpalen die op tijd gehaald moeten worden, zoals het aanleveren van informatie, oplevering van het ontwerp en de oplevering van het eindproduct. Sandra wordt de boei die in de gaten houdt dat we niet afdrijven en projecten volgens plan worden gerealiseerd.

Met Sandra in de gelederen komt het vaste team van Yolknet op 6 webhelden.

 

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090
Quick link

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.
Yolknet © 2005 - 2020 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090