Probleem
Inschrijving van leden voor de Gymanstiek Vereniging Best ging door meerdere handen met als laatste schakel degene die de sportkleding (materiaalbeheer) verzorgt. Daarna volgde de nodige feedback vanuit de diverse functionarissen richting het nieuwe lid.

Oplossing
Yolknet heeft dit proces geoptimaliseerd en geautomatiseerd. Als eerst zijn de diverse rollen in kaart gebracht. Wie is er verantwoordelijk voor welke handeling(en)?! In de nieuwe situatie krijgen de penningmeester en trainer direct na inschrijving een e-mail. In deze berichten staat een link waarmee zij met één klik kunnen bevestigen. Na bevestiging door beiden, zorgt het systeem voor een bericht naar de materiaalbeheerder, waarna het nieuwe lid nu direct een aanmeldingsbevestiging ontvangt. De openstaande aanmeldingen kunnen dan door de trainers bekeken worden door in te loggen op de website.

Resultaat
Het resultaat van de aanpassingen door Yolknet is een efficiëntere en snellere afhandeling van de inschrijving en onnodige administratie wordt voorkomen.

Nieuwsgierig hoe we in jouw bedrijf processen kunnen vergemakkelijken? Neem contact op met Yolknet.

aanmeldingen formulier

Afbeelding: de ledenadministratie kan aanmeldingen van leden goedkeuren in het systeem.

Wordt ons volgende project voor jou? Laat het ons weten!

Yolknet© 2005 - 2023Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw