Yolknet ontwikkelde de website voor

WBO - Sterk in verbinden

WBO

Als veelzijdige maatschappelijke organisatie stelde WBO ons de vraag om een website te maken waarop alle diensten zichtbaar waren. Dat zijn er nogal wat. De uitdaging was een navigatiestructuur (pagina-indeling) te bedenken waarbij bezoekers zo makkelijk mogelijk de voor hun relevante informatie kunnen vinden. Daarom hebben we gekozen voor snelkoppelingen op de homepage. Ook een zoekfunctie en navigatiemenu brengen bezoekers snel bij de informatie die ze zoeken.

Webkoppeling Adsysco RegiCare

Eén van de applicaties die binnen WBO worden gebruikt is een programma om alle activiteiten van de verschillende locaties te beheren. Yolknet heeft een webkoppeling gemaakt die de evenementen uit Adsysco RegiCare op de website toont. Wanneer een inschrijving nodig is voor een activiteit kun je dat via de website direct doen. De informatie wordt opgeslagen in Adsysco RegiCare zodat WBO de informatie direct kan gebruiken.

Screenshot WBOScreenshot WBOScreenshot WBO

Website

https://www.wbo.nl

Samenwerking

Voor de realisatie van dit project heeft Yolknet samengewerkt met de volgende partijen:

 

 

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.

Yolknet © 2005 - 2018 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090