Samenvatting

  • Vernieuwing oude bestaande website
  • Doorvoeren technische verbeteringen
  • Mogelijkheid om productinformatie te exporteren

Beschrijving

Shoefashion gebruikt haar jarenlange ervaring (vanaf 1961) in de branche om steeds een interessante collectie te presenteren voor de doelgroep. Comfort, stijl en kwaliteit staan daarbij altijd voorop.

Uitgelicht

De 12 jaar oude website van Shoefashion is volledig vernieuwd met als hoofddoel het doorvoeren van de nodige technische verbeteringen. Hierbij zijn verouderde codes verwijderd zodat de site beter en sneller werkt. Alleen de database van de website is in tact gebleven, de andere onderdelen zijn vernieuwd. Hierdoor zijn alle verouderde/ overbodige codes verdwenen wat een positief effect heeft op de snelheid van de website.
Naast de online verkoop via de webshop heeft Shoefashion ook de mogelijkheid om productinformatie te exporteren naar platformen als Beslist.nl, Google en Facebook Shop.

Shoefashion over Yolknet

“Betrouwbaar, wat mij betreft, onbetwist Joomla & Virtumart specialist. Mooie opknapbeurt van mijn ruim 12 jaar oude website en webshop. Alles volgens afspraak en uitgevoerd in goed overleg. Dit alles heeft mij-zelf geen of weinig werk gekost, zodat ik steeds kon blijven concentreren op eigen bedrijf. ”

shoefashion screens

Wordt ons volgende project voor jou? Laat het ons weten!

Dit zeggen onze klanten

Beloven wat ze zeggen zeer klant gericht en Robert reageert snel op je vragen en komt met goede tips.

Martin, Rotterdam

We zijn tevreden over het eindresultaat, het ziet er goed uit. We hebben de samenwerking ervaren als goed, ze zijn meedenkend in techniek en creativiteit.

Jacques, secretaris van het Culinaire Gilde Brabançonne

Yolknet© 2005 - 2023Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw