Samenvatting

  • Geoptimaliseerde webshop en website ineen
  • Technische optimalisatie
  • Zeilen en rolfokhoezen op maat bestellen dankzij Excel-formules

Beschrijving

Restyle is gevestigd in Steenbergen en is een moderne maar ambachtelijke zeilmakerij voor nieuwe producten en reparaties. Restyle miste in de website de kwaliteit en professionaliteit waar zij voor staan en die zij ook garanderen in hun producten. Vanuit die gedachte hebben zij Yolknet gevraagd de website en webshop (Rolfokhoezen.nl) te optimaliseren. Voorheen had Restyle een aparte website en webshop, deze zijn nu gecombineerd en zelf te beheren.

Uitgelicht

Via de website kunnen zeilen en rolfokhoezen op maat besteld worden. Hiervoor is in de website een Excelformule verwerkt die voor elke mogelijke samenstelling (breedte, lengte, soort materiaal en afwerking) de juiste prijs berekent en deze ook meteen weergeeft op de website. De website en webshop zijn nu ook gecombineerd.

Restyle over Yolknet

“Mooi bedrijf met een strakke planning die ook nog eens opgevolgd wordt.”

Bezoek de website

Restyle.biz

restyle screens

Wordt ons volgende project voor jou? Laat het ons weten!

Dit zeggen onze klanten

Zeer aangename samenwerking. Ik denk dat wij niet superveel contact hebben, wat alleen maar bewijst dat alles loopt zoals het moet lopen. Vragen worden snel beantwoord, aanpassingen gebeuren snel. Alles zeer professioneel, maar met een warm contact.

Yasmine Chen, Asysto

Ik ben erg goed geholpen door Yolknet. Al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord en de site voldoet helemaal aan mijn wensen. Laagdrempelig, makkelijk en snel schakelen bij vragen of problemen.

Petra van den Hurk-Damoiseaux, Kies Plan B Onderwijsondersteuning

Yolknet© 2005 - 2022Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw