Samenvatting

  • Online agenda
  • Gekoppeld extern online magazine
  • Maatwerkmodule interactieve kaart

Beschrijving

Platform PIE ondersteunt docenten vanuit een landelijk platform met regionale wortels. PIE staat voor Produceren, Installeren en Energie. Het doel van Platform PIE is om binnen het profiel PIE krachtig, eigentijds beroepsonderwijs voor vmbo-leerlingen te creëren. Doordat profiel PIE nog niet zo lang bestaat en volop in ontwikkeling is het ondersteunen van docenten en instructeurs door het delen van kennis en het netwerk een waardevolle aanvulling. Bijna 200 scholen en 600 docenten zijn aangesloten bij dit platform.

Uitgelicht

Onlangs is de homepage van de originele site die Yolknet in 2017 heeft gemaakt vernieuwd. De site is eigentijds, rustig, gebruiksvriendelijk, heeft een maatwerkmodule met gekoppelde interactieve kaart en een ingebouwde agenda waarmee activiteiten worden gedeeld met bezoekers van de website. Ook is via deze website een externe online magazine te raadplegen. Het inschrijf- of contactformulier is duidelijk waardoor het voor zowel mentoren als cliënten laagdrempelig is om zich aan te melden.

Platform PIE over Yolknet

Prettige communicatie
"Platform PIE is al een aantal jaren klant bij Yolknet. De korte lijnen en vlotte communicatie maken het tot een constructieve en prettige samenwerking. Foutmeldingen pakt het Yolknet-team accuraat op en bij uitbreidingen en wijzigingen in de website wordt flink doorgevraagd om het juiste product en/of dienst te kunnen leveren. Kortom: wij zijn een tevreden klant van Yolknet."

Bezoek de website

Platform Pie

platformpie screens

Samenwerking

Voor de realisatie van dit project heeft Yolknet samengewerkt met de volgende partijen:

Wordt ons volgende project voor jou? Laat het ons weten!

Dit zeggen onze klanten

Meedenkend, snel handelend (zeker ook bij probleemoplossing), technisch goed onderlegd, komt met goede tips.

Yvonne, Office Support Best

Wordt altijd snel en vriendelijk geholpen. Fijne communicatie. Professionele uitstraling, luistert naar jouw wensen.

Loesje Ladies Fit, Best

Yolknet© 2005 - 2023Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw