Samenvatting

  • Technische optimalisatie van de code
  • Zoekmachine vriendelijk
  • AVG-proof

Beschrijving

Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant bemiddelt bij het vinden en inzetten van een mentor bij meerderjarigen die door een geestelijke en/of lichamelijke beperking geen besluiten kunnen nemen. Deze besluiten kunnen op het gebied van behandeling, verpleging, verzorging en begeleiding zijn. De stichting werft, selecteert en schoolt vrijwilligers voor het mentorschap in de hele regio Zuidoost Brabant. Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant heeft Yolknet gevraagd een wervende, moderne en toegankelijke website te maken die zij zelf ook kunnen aanpassen.

Uitgelicht

De doelgroep voor de website is voornamelijk de potentiële vrijwilliger. Door een pagina met ervaringsverhalen toe te voegen (‘Mentoren aan het woord’) wordt een inkijk gegeven in wat een mentor doet en wat er nodig is om mentor te worden.

Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant over Yolknet

“Bij Yolknet terecht gekomen omdat we graag een website wilden die snel door ons zelf aangepast kon worden. We zijn blij met de gang van zaken, het resultaat en de samenwerking.”

Bezoek de website

Mentorschap Zuidoost Brabant

mentorschap screens

Wordt ons volgende project voor jou? Laat het ons weten!

Dit zeggen onze klanten

Zeer aangename samenwerking. Ik denk dat wij niet superveel contact hebben, wat alleen maar bewijst dat alles loopt zoals het moet lopen. Vragen worden snel beantwoord, aanpassingen gebeuren snel. Alles zeer professioneel, maar met een warm contact.

Yasmine Chen, Asysto

Denken mee aan alle facetten en geven daar ook een eigen, eerlijke mening over. Overlappende kennis ohgv ICT, website, vormgeving, promotiemateriaal, advertentiebeheer etc. Erg prettig.

De Maandlasten Coach, Best

Yolknet© 2005 - 2024Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw