Samenvatting

  • Technische optimalisatie van de code
  • Zoekmachine vriendelijk
  • AVG-proof

Beschrijving

Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant bemiddelt bij het vinden en inzetten van een mentor bij meerderjarigen die door een geestelijke en/of lichamelijke beperking geen besluiten kunnen nemen. Deze besluiten kunnen op het gebied van behandeling, verpleging, verzorging en begeleiding zijn. De stichting werft, selecteert en schoolt vrijwilligers voor het mentorschap in de hele regio Zuidoost Brabant. Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant heeft Yolknet gevraagd een wervende, moderne en toegankelijke website te maken die zij zelf ook kunnen aanpassen.

Uitgelicht

De doelgroep voor de website is voornamelijk de potentiële vrijwilliger. Door een pagina met ervaringsverhalen toe te voegen (‘Mentoren aan het woord’) wordt een inkijk gegeven in wat een mentor doet en wat er nodig is om mentor te worden.

Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant over Yolknet

“Bij Yolknet terecht gekomen omdat we graag een website wilden die snel door ons zelf aangepast kon worden. We zijn blij met de gang van zaken, het resultaat en de samenwerking.”

Bezoek de website

Mentorschap Zuidoost Brabant

mentorschap screens

Wordt ons volgende project voor jou? Laat het ons weten!

Dit zeggen onze klanten

Ben zeer tevreden met de support en snelle communicatie. Een bedrijf waar je op kunt bouwen. Zeer zeker aan te bevelen door de expertise die Yolknet aan boord heeft!

André Johannes, Bad Bentheim

Beloven wat ze zeggen zeer klant gericht en Robert reageert snel op je vragen en komt met goede tips.

Martin, Rotterdam

Yolknet© 2005 - 2021Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw