Samenvatting

  • Technische optimalisatie van de code
  • Zoekmachine vriendelijk
  • AVG-proof

Beschrijving

Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant bemiddelt bij het vinden en inzetten van een mentor bij meerderjarigen die door een geestelijke en/of lichamelijke beperking geen besluiten kunnen nemen. Deze besluiten kunnen op het gebied van behandeling, verpleging, verzorging en begeleiding zijn. De stichting werft, selecteert en schoolt vrijwilligers voor het mentorschap in de hele regio Zuidoost Brabant. Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant heeft Yolknet gevraagd een wervende, moderne en toegankelijke website te maken die zij zelf ook kunnen aanpassen.

Uitgelicht

De doelgroep voor de website is voornamelijk de potentiële vrijwilliger. Door een pagina met ervaringsverhalen toe te voegen (‘Mentoren aan het woord’) wordt een inkijk gegeven in wat een mentor doet en wat er nodig is om mentor te worden.

Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant over Yolknet

“Bij Yolknet terecht gekomen omdat we graag een website wilden die snel door ons zelf aangepast kon worden. We zijn blij met de gang van zaken, het resultaat en de samenwerking.”

Bezoek de website

Mentorschap Zuidoost Brabant

mentorschap screens

Wordt ons volgende project voor jou? Laat het ons weten!

Dit zeggen onze klanten

Beloven wat ze zeggen zeer klant gericht en Robert reageert snel op je vragen en komt met goede tips.

Martin, Rotterdam

Ik wilde een site waarbij het fotografische beeld het verhaal en mijn verhaal zou vertellen. Dat is zeer geslaagd. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. De dienstverlening vind ik erg goed, snel en professioneel. Meedenkend en oplossingsgericht. Ik ben zeer tevreden!

Chantal de Baar, MOONFotografie

Yolknet© 2005 - 2023Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw