Samenvatting

  • Nieuwe vormgeving
  • Verbeterde structuur
  • Websitebeheer loopt via Joomla!

Beschrijving

KBO Best is de belangenvereniging voor senioren in gemeente Best. De organisatie richt zich op educatie, cultuur, vitaal blijven, ontspanning en elkaar ontmoeten. Naast het behartigen van gezamelijke belangen, ondersteunen ze ook individuele senioren en organiseren evenementen, reizen en excursies voor de doelgroep. Dit alles om er voor te zorgen dat de senioren van Best volwaardig kunnen blijven meedoen in de samenleving.

Uitgelicht

De website van KBO Best was lastig in onderhoud. Dezelfde informatie stond op 2 of soms 3 pagina’s, wat het up to date houden lastig maakte. Ook waren verschillende onderdelen van een pagina op meerdere plekken in het beheer verborgen, wat het aanpassen van een tekst bemoeilijkte.

Daarom heeft Yolknet samen met KBO Best de structuur van website opnieuw uitgetekend en de vormgeving opgefrist.

Aandacht is besteed aan de gebruiksvriendelijkheid voor de doelgroep, het plaatsen van nieuwsberichten. KBO wilde het verder mogelijk maken dat bezoekers zich digitaal kunnen inschrijven voor activiteiten zoals reizen, en dagtochten.

Verder heeft Yolknet veel aandacht besteed aan het gebruiksvriendelijk kunnen beheren van de website en hebben we tweemaal een workshop gegeven aan de persoon die de website beheert

Bijzondere functionaliteiten in de website zijn:

  • inschrijven voor activiteiten 
  • teksten op website kunnen voorlezen
  • teksten te vergroten/verkleinen

KBO Best over Yolknet

Op de onafhankelijke site met reviews schreef KBO Best-voorzitter Paul Gondrie:

Sinds twee weken contact gelegd met Yolknet om beheerder te worden van de website van KBO Best. Kenmerkend is de kennis die ze uitstralen en de goede bereikbaarheid. Ik denk dat als dit een voorbode is voor de toekomst de totale score nog hoger gaat worden.

Bekijk andere klantbeoordelingen over Yolknet

Bezoek de website

https://kbobest.nl

kbobest

Wordt ons volgende project voor jou? Laat het ons weten!

Dit zeggen onze klanten

Beloven wat ze zeggen zeer klant gericht en Robert reageert snel op je vragen en komt met goede tips.

Martin, Rotterdam

Ik ben erg goed geholpen door Yolknet. Al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord en de site voldoet helemaal aan mijn wensen. Laagdrempelig, makkelijk en snel schakelen bij vragen of problemen.

Petra van den Hurk-Damoiseaux, Kies Plan B Onderwijsondersteuning

Yolknet© 2005 - 2023Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw