Yolknet ontwikkelde de website voor

In-Situ

In-Situ Bodemtechnieken

Als specialist op het gebied van bodemtechnieken opereert In-Situ internationaal op het gebied van in-situ bodemsaneringen, herontwikkeling van vervuilde locaties en blauwalgbestrijding. De vorige website was verouderd en het bedrijf was online niet goed vindbaar. Daardoor liep In-Situ potentiële klanten en opdrachten mis.

De opdracht voor Yolknet bestond dus uit 2 vragen, daarom hebben we het ook in 2 deelprojecten opgesplitst: het verbeteren van de online vindbaarheid met SEO en een nieuwe meertalige website.

SEO

Met een zoektermenonderzoek hebben we eerst de huidige situatie in kaart gebracht. Yolknet heeft onderzocht welke zoektermen populair zijn en welke door concurrenten worden gebruikt. De onderzoekresultaten vormden de basis voor nieuwe webteksten, waarin de zoektermen zijn gebruikt.

Website

Omdat In-Situ veel klanten en opdrachten uit het buitenland heeft moet de website in het Nederlands en Engels beschikbaar zijn. Met de analyse van de bezoekers van de website met Google Analytics zijn de pagina's van de nieuwe website ingedeeld.

Lees meer over dit project in de case

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090
Quick link

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.
Yolknet © 2005 - 2020 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090