All for web

Yolknet zoekt webhelden

Elea

In Den Bosch is in 2017 en 2018 de nieuwbouwwijk Orthen-Links ontwikkeld en opgeleverd. Behalve papieren brochures en flyers is tegenwoordig bij bouwprojecten ook een website onderdeel van de informatiecampagne. Online is de informatie makkelijker actueel te houden en kunnen huurders en kopers beter geïnformeerd worden over bouwplannen.

Interactieve plattegrond

Behalve een website voor de online informatiecampagne kreeg Yolknet ook de vraag om een interactief aspect in de site te verwerken. We hadden voor eerdere bouwprojecten een interactieve plattegrond ontwikkeld. Ook voor Orthen-Links hebben we die met succes hebben ingezet.
In het geval van Orthen-Links worden de verschillende bouwfases getoond. Door op een fase te klikken wordt in een popup meer informatie getoond. Door het gebruik van een speciale techniek werkt dit product ook op kleinere schermen zoals een telefoon.

 

Samenwerking

De website is gerealiseerd in opdracht van Wapenfeit. Het Eindhovense bedrijf is ook verrantwoordelijk voor het totaalconcept en de vormgeving.

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090
Quick link

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.
Yolknet © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090