Samenvatting

 

  • Ontwerp en ontwikkeling nieuwe website.
  • Inclusief webshop.
  • Stijlvol design. 

Beschrijving

Halverwege 2020 is Kelly, founder van Dutch Design Trends, gestart met haar instagram @dutch_design_trends. Dutch Design trends is een webshop met woonaccessoires, posters, kaarten en wijnen in verschillende stijlen. De postercollectie, wijncollectie en de kaartencollectie zijn door haar zelf ontworpen en derhalve uniek. Het platform van Dutch Design Trends is niet alleen als webshop, maar functioneert ook als inspiratiebron.

Uitgelicht

Kelly is interieurfotograaf en kreeg regelmatig de vraag waar de spullen op de foto's te koop zijn. Haar instagram-account groeide zodanig snel dat ze besloot om haar droom werkelijkheid te laten worden: Een webshop waarmee ze haar stylingsproducten kan verkopen.

Typering

Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site met een professionele uitstraling. Een site waar bezoekers makkelijk de informatie kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. De foto’s zorgen voor een trendy uitstraling van de website. 

dutchdesigntrends screens

Wordt ons volgende project voor jou? Laat het ons weten!

Dit zeggen onze klanten

We zijn tevreden over het eindresultaat, het ziet er goed uit. We hebben de samenwerking ervaren als goed, ze zijn meedenkend in techniek en creativiteit.

Jacques, secretaris van het Culinaire Gilde Brabançonne

Ik wilde een site waarbij het fotografische beeld het verhaal en mijn verhaal zou vertellen. Dat is zeer geslaagd. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. De dienstverlening vind ik erg goed, snel en professioneel. Meedenkend en oplossingsgericht. Ik ben zeer tevreden!

Chantal de Baar, MOONFotografie

Yolknet© 2005 - 2023Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw