Samenvatting

 

  • Ontwerp en ontwikkeling nieuwe website.
  • Inclusief webshop.
  • Stijlvol design. 

Beschrijving

Halverwege 2020 is Kelly, founder van Dutch Design Trends, gestart met haar instagram @dutch_design_trends. Dutch Design trends is een webshop met woonaccessoires, posters, kaarten en wijnen in verschillende stijlen. De postercollectie, wijncollectie en de kaartencollectie zijn door haar zelf ontworpen en derhalve uniek. Het platform van Dutch Design Trends is niet alleen als webshop, maar functioneert ook als inspiratiebron.

Uitgelicht

Kelly is interieurfotograaf en kreeg regelmatig de vraag waar de spullen op de foto's te koop zijn. Haar instagram-account groeide zodanig snel dat ze besloot om haar droom werkelijkheid te laten worden: Een webshop waarmee ze haar stylingsproducten kan verkopen.

Typering

Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site met een professionele uitstraling. Een site waar bezoekers makkelijk de informatie kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. De foto’s zorgen voor een trendy uitstraling van de website.  

Website

Dutch Design Trends

dutchdesigntrends screens

Wordt ons volgende project voor jou? Laat het ons weten!

Dit zeggen onze klanten

Zeer aangename samenwerking. Ik denk dat wij niet superveel contact hebben, wat alleen maar bewijst dat alles loopt zoals het moet lopen. Vragen worden snel beantwoord, aanpassingen gebeuren snel. Alles zeer professioneel, maar met een warm contact.

Yasmine Chen, Asysto

Omdat we al onze online dingen bij 1 bedrijf wilden zijn we bij Yolknet gekomen. Zij hebben alles voor ons geregeld: van de verhuizing tot het verbeteren van de webshop. Een aanrader!

Arno, Gorinchem

Yolknet© 2005 - 2022Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw