Samenvatting

  • Bestaande receptenzoeker omgezet naar Joomla module
  • Ledengedeelte (alleen zichtbaar indien ingelogd)
  • Afreken- en evaluatieformulieren voor kookavonden

Beschrijving

De vereniging is opgericht in 1977 en telt ongeveer 330 enthousiaste leden die eenmaal per maand op een vaste avond koken. Het Gilde was toe aan een nieuwe website en besteedde dit uit aan Yolknet.

Uitgelicht

Het Gilde had een receptenzoeker op de oude site en wilde deze ook op de nieuwe. In eerste instantie leek het erop dat dit technisch niet mogelijk was, maar de programmeurs van Yolknet zijn erin geslaagd ook op de nieuwe site deze zoekfunctie te activeren

Typering

Functionele website, met intranet voor leden. De chefs van elke kookavond kunnen aan het eind een afrekenformulier invullen van de spullen die ze hebben gebruikt. En voor aanstaande leden is er informatie over het Gilde te vinden. 

Het culinaire gilde over Yolknet

“We zijn tevreden over het eindresultaat, het ziet er goed uit. We hebben de samenwerking ervaren als goed, ze zijn meedenkend in techniek en creativiteit. De dienstverlening is prima, ze zijn goed benaderbaar, persoonlijk, reageren snel op vragen, dragen goede oplossingen aan. Kortom: zo ga je met je klanten om!” – Jacques, secretaris van het Culinaire Gilde Brabançonne

Bezoek de website

www.culinairegilde.nl

portfolio culinaire gilde

 

Wordt ons volgende project voor jou? Laat het ons weten!

Dit zeggen onze klanten

Ik ben zeer tevreden. Yolknet is goed bereikbaar en ik kreeg snel antwoorden op mijn vragen, waarna alles ook meteen werd uitgevoerd. Een klantvriendelijk, betrouwbaar bedrijf dat een goede service en een eerlijk advies geeft.

Martin Dekkers, Doe-het-zelf-kozijnen

Zeer aangename samenwerking. Ik denk dat wij niet superveel contact hebben, wat alleen maar bewijst dat alles loopt zoals het moet lopen. Vragen worden snel beantwoord, aanpassingen gebeuren snel. Alles zeer professioneel, maar met een warm contact.

Yasmine Chen, Asysto

Yolknet© 2005 - 2023Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw