Yolknet zet zich in

Voor een betere wereld

Yolknet helpt kansarme kinderen

Het uitwisselen van kennis en informatie vinden we bij Yolknet erg belangrijk. We hebben niet voor niets gekozen voor de open structuur van Joomla. We delen graag onze kennis met anderen, onder andere door studenten een stageplek te bieden en leerlingen van het Heerbeeck College te begeleiden.

Ook buiten Nederland vinden we educatie belangrijk. Daarom steunen we stichting Hibiscus, een organisatie die hulp biedt aan kinderen in Indonesië op het gebied van hygiëne en educatie. Onder andere dankzij onze bijdrage krijgen kinderen uit arme gezinnen de mogelijkheid om naar school te gaan.

Logo stichting Hibiscus

Stichting Hibiscus

Veel kinderen kunnen in Indonesië niet naar school omdat de ouders daar geen geld voor hebben. Daarom zet een lokale organisatie uit Best zich in om voor de kinderen te helpen met hun educatie. Van de donaties worden (delen van) scholen gebouwd. Maar je kunt ook de kinderen steunen om schoolmateriaal als boeken en pennen te kopen.
Yolknet vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om naar school te gaan en draagt daarom haar steentje bij door Stichting Hibiscus te steunen.

Logo stichting Kindia

Stichting Kinda

In India is de veel ongelijkheid. Tussen mannen en vrouwen, rijk en arm, maar ook tussen gezonde kinderen en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke handicap. In welke omgeving je wordt geboren is in India heel belangrijk voor de rest van je toekomst. Dit zegt echter niks over de intelligentie van een kind. Daarom vindt Yolknet dat ook in India zoveel mogelijk kinderen naar school kunnen. We steunen stichting Kinda graag met hun goede werk.

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090
Quick link

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.
Yolknet © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090