Yolknet

Specialisten sinds 2005

Over Yolknet

Yolknet is in 2005 opgericht met als doel gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties te ontwikkelen. De ICT-wereld kent veel moeilijke termen, vooral voor niet-ICT'ers. Het internet is één van de moeilijkste gebieden om te begrijpen. Bij een harde schijf kan men zich iets voorstellen, maar een website is niet tastbaar. Hierdoor is het lastig om een beeld te vormen wat het precies is en wat het doet.
Wij willen het internet een beetje gebruiksvriendelijker maken zodat het voor iedereen mogelijk is om een website, webshop of webapplicatie te gebruiken. Daarin willen we ook onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Domeinnamen verhuizen, webhosting inrichten, updates installeren, maar ook het schrijven van teksten zijn enkele diensten die u bij Yolknet Internetservices in goede handen kunt achterlaten. Als klant hoeft u alleen aan te geven hoe het eindproduct moet worden, wij zorgen voor de tussenliggende stappen. Dat is ontzorgen bij Yolknet.

Het team van Yolknet bestaat uit verschillende specialisten met ieder hun expertise. Zo kunnen we aan (bijna) elke wens van klanten voldoen, bijvoorbeeld op het gebied van SEO (zoekmachinemarketing), websites, webshops en webapplicaties. Maar ook op het gebied van webhosting en domeinnamen.

Sinds de oprichting in 2005 hebben we voor een groot aantal klanten aan projecten mogen werken, zoals de Haagse Hogeschool, gemeente Best, WBO, Impact, Opstap Personeelsdiensten en het internationale Aucxis Solutions. Tevens worden we regelmatig door reclamebureaus benaderd om het internetdeel uit te voeren van een campagne of actie.

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090
Quick link

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.
Yolknet © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090