Online verspreid betalen

Online betalen in termijnen

Grote bedragen mogen we vaak in delen betalen. Een huis, auto, telefoon, zelfs bij de Belastingdienst is betaling in termijnen mogelijk. Bij online aankopen kon dat tot een paar jaar geleden niet. Nu wel.

Vooraf en achteraf betalen

Het aantal online aankopen neemt ieder jaar toe, ook de hoogte van de bedragen. In 2018 werden maar liefst 242 miljoen online aankopen gedaan voor in totaal 23,7 miljard euro*.

Nog voordat de producten en diensten zijn geleverd, kan met betaalmethodes als iDeal, creditcard en Paypal het aankoopbedrag direct worden betaald.
Minder populair, maar wel mogelijk, is achteraf betalen. Partijen als AfterPay en Klarna controleren vooraf of de koper kredietwaardig is. Als eigenaar van de webshop ben je zo verzekerd van inkomsten.

Gespreide betaling in termijnen

In termijnen online afrekenen is relatief nieuw. Organisaties als Spraypay, CreditClick, Capayable en Betaalplan maken het mogelijk dat een koper een aankoop niet hoeft uit te stellen of ervoor te sparen.

Meer omzet genereren

Met Black Friday, Cyber Monday en de feestdagen in december in het vooruitzicht (zie ons eerdere artikel hierover) kan gespreide betaling een nuttige toevoeging voor je webshop zijn om meer omzet te genereren.

Wil je Spraypay in je webshop laten bouwen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je daarbij helpen.

* Bron: https://www.thuiswinkel.org/nieuws/3992/nederlandse-consumenten-besteedden-23-7-miljard-online-in-2018

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090
Quick link

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.
Yolknet © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090