Joomla 3.9.10 is beschikbaar

Joomla 3.9.10 is beschikbaar

Na het verschijnen van Joomla 3.9.9 gistermiddag bleek er een fout te zijn met de template-stijlen bij meertalige websites. Dit kan tot gevolg hebben dat gegevens verloren gaan.

Joomla 3.9.10 is beschikbaar

BELANGRIJKE informatie voor gebruikers die al bijgewerkt hebben naar 3.9.9 en dit probleem ervaren

Door een slechte SQL-update (database) zijn de verwijzingen van template-stijlen verloren gegaan. Helaas is dit een fout die niet teruggedraaid kan worden. Je kunt het oplossen op een van de volgende manieren:

  • Zet een backup terug van Joomla 3.9.8 en upgrade vervolgens naar Joomla 3.9.10.
  • Installeer Joomla 3.9.10 en bewerk elke template-stijl. Klik achtereenvolgens op Extensies --> Templates --> Stijlen. Open een template en klik aan de rechterkant op Standaard. Selecteer de gewenste optie en klik op Opslaan & Sluiten.
    Bekijk ook de uitleg in onderstaande video of lees de (Engelse) uitleg op https://docs.joomla.org/J3.x:Multilingual_Template_Styles_are_Broken.

Geen hinder voor klanten van Yolknet

Klanten met een updatepakket bij Yolknet hebben geen hinder van de gevonden fout. Websites waarin de fout is aangetroffen zijn hersteld.

Wil je ook dat updates worden geïnstalleerd zonder dat je hier iets voor hoeft te doen? Neem dan contact met ons op voor een updatepakket.

Excuses

De fout die in Joomal 3.9.10 is opgelost kan ervoor zorgen dat informatie van een website is verdwenen. De Joomla-organisatie is zich hier bewust van en biedt haar verontschuldingen aan. Klik hier voor het Engelse bericht op de officiële website van Joomla. Klik hier voor de Nederlandse vertalig op Joomlacommunity.nl.

Download

Joomla 3.9.10 (zip of tar.gz)
Joomla 3 upgrade-pakket van 3.9.9 naar 3.9.10 (zip of tar.gz)
Joomla 3 upgrade-pakket van 3.9.x naar 3.9.10 (zip of tar.gz)

Lees voordat je gaat updaten eerst de instructies op https://docs.joomla.org/J3.x:Updating_from_an_existing_version/nl

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090
Quick link

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.
Yolknet © 2005 - 2020 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090