Iedereen gebruikt Google. Althans: vrijwel iedereen die op internet een bedrijf zoekt. Mensen kijken alleen naar de eerste pagina met resultaten en scrollen zelfs niet naar beneden. Het is dus belangrijk dat je zo hoog mogelijk komt te staan met je website. Verbeter de vindbaarheid via de onderzoeken die Yolknet voor je uitvoert en gebruik de uitkomsten om je site te verbeteren.

Relevante zoekwoorden gebruiken op je site

Google doorzoekt websites en kijkt hoe ze in elkaar zitten. Om goed te scoren bij Google, moet een site aan tientallen (sommigen zeggen honderden) eisen voldoen. Een belangrijke factor is de content op je site, oftewel de teksten en afbeeldingen en video’s die je gebruikt.

Het gebruik van de juiste zoekwoorden is noodzakelijk om hoger in Google te komen. Zoekwoorden zijn de termen waarop mensen jouw bedrijf vinden. Het is belangrijk om te weten welke zoekwoorden terug moeten komen in jouw content. Daarbij moet je ook kijken naar de concurrentie binnen jouw branche.

Zoekwoordenonderzoek

Weet jij welke woorden mensen intypen bij Google als ze op zoek zijn naar jouw bedrijf? En zijn dat woorden die jij ook gebruikt op je site? Yolknet voert een uitgebreid onderzoek naar de beste zoekwoorden voor je uit.

Het onderzoek naar de zoektermen bestaat uit twee delen:

  1. Onderzoek naar commercieel aantrekkelijke termen. Hierbij ligt de focus op de zoektermen die bezoekers van de website gebruiken. Die kunnen anders zijn dan de woorden die je momenteel op je site gebruikt.
  2. Onderzoek naar de vindbaarheid van concurrenten. Sommige termen die zij gebruiken kunnen interessant zijn omdat je door aanpassing van je eigen teksten, een hogere positie kunt behalen bij Google.

Wat krijg je?

Een uitgebreid rapport met de belangrijke zoekwoorden voor jouw site, hoe die scoren bij Google en welke zoekwoorden je concurrent gebruikt.

Tarief

350 euro exclusief btw

Op één in Google?!

Natuurlijk wil je altijd op plek één komen in de zoekresultaten van Google. Maar dat willen anderen ook. Google gebruikt honderden wegingsfactoren, waaronder de locatie van de zoeker. Daarom zijn beloftes als een gegarandeerde nummer 1-positie niet waar te maken. Er gaat altijd wat tijd overheen voor Google de verbeteringen in je site opmerkt en doorvoert in de resultaten. Je site hoger laten scoren bij Google heeft dus tijd nodig, reken zeker op een paar weken.

Op de langere termijn is het belangrijk dat je periodiek alle punten naloopt die Google belangrijk vindt en zorgt dat de inhoud van je site interessant en actueel is. Yolknet ontzorgt ondernemers. Vraag naar de mogelijkheden, we zitten voor je klaar. Bel of mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0499 - 377 090.

Yolknet© 2005 - 2024Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw