Jij bepaalt: vooraf, achteraf of in termijnen betalen

Je klanten willen hun bestelling snel en online afrekenen en zelf bepalen hoe. iDeal, creditcard en PayPal zijn bekende online betaalmethoden. Hierbij betaalt de klant vooruit. Achteraf betalen is ook mogelijk bij de webshops die Yolknet maakt. Bij grote bedragen kun je klanten de optie bieden om in termijnen te betalen. Dit alles online en zonder dat je er extra werk aan hebt.

Lever je je artikelen internationaal? Buitenlandse betaalmethoden zoals V Pay en Bancontact zijn ook mogelijk.

Samen kijken we welke betaalmethoden het best passen bij jouw type winkel en  wij zorgen ervoor dat alles technisch in orde is. Heb je later vragen, dan helpen we je weer op weg.

Facturen automatisch in je administratie

De tijd van zelf facturen opstellen in Word of Excel is voorbij. Zodra een bestelling in je webshop afgerond is, komt deze terecht in het administratiesysteem van je site. De klant krijgt een keurige factuur met alle gegevens en ook aan jouw kant is het overzichtelijk wat iemand koopt en welk bedrag daarbij hoort.

Track & Trace: volg je pakket tot bij de klant

Nooit meer onduidelijkheid over of een pakketje wel of niet bezorgd is bij de klant. Via een Track & Trace-module volg je een bestelling tot aan de aflevering bij de klant.

Voorraadbeheer

Met voorraadbeheer weet je precies welke artikelen direct leverbaar zijn. En nog beter: je klant ziet het ook als een product snel geleverd kan worden. Is een exemplaar niet meer op voorraad? Dan kan de klant een e-mailadres achterlaten en krijgt hij automatisch een bericht als het artikel er weer is.

Stop met tijd verspillen aan facturen maken en voorraadbestanden bijhouden; laat het systeem voor je werken. We vertellen je er meer over als je belt naar 0499 - 377 090 of een e-mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je webwinkel vindbaar maken via Google

Nederland telt bijna 50.000 webwinkels. Je wilt dat jouw shop via Google te vinden is. We zorgen ervoor dat jouw winkel voldoet aan alle technische eisen die Google stelt aan vindbaarheid. Daarnaast is het belangrijk dat je zorgt voor goede teksten. Duidelijke beschrijvingen van je artikelen en regelmatig nieuwe blogberichten met tips, nieuwtjes en trends geven je winkel meerwaarde voor Google.

Vind je het lastig om goede teksten te schrijven? Of wil je graag dat iemand meekijkt om ze nog beter te maken? Yolknet kan de artikelen voor je schrijven of jouw teksten geschikt maken voor publicatie op je website of webshop.

Google Shopping

Je typt de naam van een product in en het artikel komt bovenaan in Google te staan met plaatje, prijs en een link naar jouw website. Dat wil jij natuurlijk ook! Yolknet koppelt jouw winkel aan Google Shopping. Dus ook daar komen klanten jouw bedrijf tegen. 

Dit zeggen onze klanten

Wordt altijd snel en vriendelijk geholpen. Fijne communicatie. Professionele uitstraling, luistert naar jouw wensen.

Loesje Ladies Fit, Best

Denken mee aan alle facetten en geven daar ook een eigen, eerlijke mening over. Overlappende kennis ohgv ICT, website, vormgeving, promotiemateriaal, advertentiebeheer etc. Erg prettig.

De Maandlasten Coach, Best

Yolknet© 2005 - 2024Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw