Yolknet ontwikkelt webshops

Webshops

Bij het verkopen van producten online via een webshop komt veel kijken. Niet alleen moeten klanten veilig kunnen winkelen, wettelijk gezien moet je aan regels voldoen en je wilt onderscheiden van de concurrenten. Bijvoorbeeld door service met een track & trace-code en een actuele koppeling met het voorraadbeheer. Yolknet kan je hierbij helpen.

Yolknet realiseert niet zomaar webshops

Online winkels die aansluiten bij zowel jouw wensen
als die van de bezoekers

Online betalen

Om je klanten online te laten afrekenen zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt een maandelijks abonnement direct met je bank (bijv. Rabobank Omnikassa) afsluiten, of een tussenpartij als TargetPay of Mollie inschakelen. Je betaalt dan per transactie in plaats van een maandelijks vast bedrag.
Ook zijn er verschillende betaalmethodes, waarvan iDeal in Nederland het meeste wordt gebruikt. Andere veelgebruikte methodes zijn creditcard, Paypal, Bancontact en VPay.
Teveel mogelijkheden? Geen zorgen, Yolknet helpt je om de juiste keuze te maken. Neem vrijblijvend contact op.

Voorraadbeheer en track & trace

Koppelingen met voorraadbeheer en track & trace om je pakket volgen van je webshop tot de aflevering op het adres.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Mobiele telefoon met 3D-afbeelding van winkel

Zorg voor goede vindbaarheid

Hoe zorg je ervoor dat bezoekers voor jouw webshop kiezen? En als ze eenmaal de weg naar de webshop hebben gevonden overgaan tot aanschaf? Yolknet kan daarvoor zorgen door onderzoek te doen via welke zoektermen je webshop wordt gezocht. Aanvullend kunnen we ook onderzoeken welke zoektermen de concurrentie gebruikt.
Met deze informatie kunnen de teksten van de pagina's en productbeschrijvingen worden verbeterd. Besteed je dit liever uit? Yolknet heeft een tekstschrijver die voor goede en makkelijk leesbare teksten zorgt.

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090
Quick link

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.
Yolknet © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090