10 reden waarom je je website of webwinkel moet onderbrengen bij Yolknet

 

  1. Yolknet biedt groene hosting 
  2. De servers zijn snel, veilige en stabiel
  3. We maken elke dag back-ups 
  4. De servers staan op Nederlandse bodem en vallen onder de Nederlandse (privacy)wet
  5. We houden 24/7 in de gaten of alle sites het doen
  6. Je bent bij ons geen nummer; we gaan voor de persoonlijke benadering
  7. Bij storingen komen we direct in actie
  8. We hebben voor elk bedrijf een passend pakket
  9. Gratis SSL-certificaat voor alle klanten
  10. Iedereen kan bij Yolknet terecht, van zzp’er tot groot bedrijf 

Over hosting en servers

Elke website of webwinkel is in de basis een verzameling bestanden. Om je site online te krijgen, dus op internet, moeten die bestanden op een server staan. Veel websites staan op servers in een datacentrum, maar hosting op een eigen server is ook mogelijk. Voor kleine en middelgrote websites is een eigen server vaak niet interessant vanwege de kosten en het onderhoud. Hosting via Yolknet is dan een veel aantrekkelijkere oplossing. We zorgen ervoor dat je website op een server in ons datacentrum komt te staan. Dan staat je site meteen online en kan iedereen hem via internet te bezoeken. Zelf kun je er natuurlijk ook bij via het cms van Joomla.

Gaat er geen belletje rinkelen?

Zeggen deze termen je weinig? Stel je website of webwinkel voor als een auto. Elke auto heeft een uniek kenteken, dit is je domeinnaam. Je wilt je auto veilig parkeren en hij moet goed bereikbaar zijn, dus zet je hem in een parkeergarage. Daar zijn er compacte en ruime parkeerplaatsen, oftewel de webhostingpakketten [link].
Heb je een kleine auto, dan heb je weinig ruimte in de garage nodig. En een heel wagenpark vraagt meer ruimte. Je krijgt de ruimte die je nodig hebt, en is de plek te groot of te klein geworden, dan passen we de hosting aan.
De parkeergarage zelf kun je zien als een server: de plek waar heel veel auto’s (sites) een plekje hebben. Wil je liever een parkeergarage helemaal voor jezelf? Dan is hosting op je eigen server een goed idee. Daarover lees je [hier] meer.

Privacywet (AVG-wet)

Als je je website bij ons onderbrengt, zorgen wij ervoor dat de gegevens in een datacentrum in Nederland worden bewaard. Het datacentrum en alle gegevens van jouw website vallen dus onder de Nederlandse privacywet, ook wel AVG genoemd.

Groene hosting, wat is dat?

Yolknet vindt duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Wij bieden daarom groene hosting aan.

Het datacentrum waar onze servers staan, gebruikt groene stroom op basis van windenergie voor de servers. Omdat servers veel stroom gebruiken, doneert de eigenaar een deel van de stroomkosten daarnaast aan een goed doel. Wij vinden het een prettige gedachte om op deze wijze bij te dragen aan het behoud van onze planeet.

Dagelijkse back-ups

We maken elke dag een back-up van alle hostingpakketten, dus je website, database en e-mail. Die back-ups bewaren we op twee verschillende locaties. Mocht er iets gebeuren met de ene kopie, dan zetten we de andere terug, zodat jouw site weer als een zonnetje draait. Onze systemen monitoren de websites van klanten 24/7 en als dat nodig is, komen we meteen in actie. 

Onze stabiele, kwalitatieve servers beschermen je gegevens tegen bedreigingen zoals hackers.

Verschillende hostingpakketten 

De omvang van je website of webwinkel bepaalt welk hostingpakket het best bij je past. Het aantal pagina’s en afbeeldingen en het aantal bezoekers bepalen mede hoeveel plek een website inneemt op een server. We bieden verschillende opties aan. 

Blijkt in de praktijk dat je site een kleiner of groter hostingpakket nodig heeft, dan kun je uiteraard overstappen naar een van de andere opties.

Gratis SSL-certificaat voor een https-verbinding

Browsers zoals Google Chrome waarschuwen bezoekers van websites zonder https dat de site niet veilig is. Dat wil je niet! De hostingpakketten van Yolknet worden standaard uitgerust met een SSL-certificaat, zodat je webadres begint met ‘https’.

Yolknet is er voor jou!

Of je nu een zzp'er bent of een groot bedrijf runt: wij houden van een persoonlijke aanpak. We denken met je mee en geven je graag advies over de hosting van je website(s). Heb je vragen over hosting via Yolknet of wil je een aanbieding op maat? We zitten klaar om je informatie of uitleg te geven. Bel naar 0499 - 377 090 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Yolknet© 2005 - 2024Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw