Domeinbeheer via Yolknet

Voordelig je domeinnaam registreren

Domeinnamen registreren bij Yolknet

Een domeinnaam zorgt ervoor dat je website en webshop gevonden kan worden door bezoekers en (potentiële) klanten. Bij Yolknet registreer je al vanaf 1 euro per maand .nl-, .com-, .eu- en .be-domeinen. Maar we hebben nog meer mogelijkheden.

Registreer je domeinnaam al vanaf € 1 per maand

Met meer dan 300 extensies is er voldoende keus voor een geschikte domeinnaam.

Keuze uit meer dan 300 extensies

Er zijn meer dan 300 extensies waar je domeinnaam op kan eindigen. Je bent dus niet alleen beperkt tot .nl, .com en .be. Ook .expert is mogelijk. Of .amsterdam, .hotel, .pub of .pet.

Hier vind je een overzicht van de mogelijke extensies die je via Yolknet kunt registreren. Wil je weten welke het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag met het vinden van het juiste domein.

Opgestapelde kubussen met domeinextensies

Extra controle en bescherming

Natuurlijk is je domeinnaam Yolknet in veilige handen. Maar je kunt het nog beter beschermen met de volgende opties. Voorkom dat anderen je contactgegevens zien, dat het domein wordt misbruikt door hackers of beheer zelf de DNS-records.

Bescherm je gegevens

Via de 'whois' kun je onder andere zien wie de houder van een domeinnaam is. Bijvoorbeeld door bij SIDN een domeinnaam in te tikken. Wil je dat jouw gegevens niet openbaar worden en geheim blijven? Kies dan voor de privacybescherming van Yolknet.

Wanneer privacybescherming actief is voor een domeinnaam wordt iedereen die contact met de domeinhouder wil opnemen verwezen naar een online formulier. Het bericht wordt dan naar jou gestuurd, zonder dat de ander ziet naar wie.

Bescherm je domein

Spammers kunnen e-mail versturen dat van jouw domeinnaam afkomstig lijkt. Dit is vervelend - ook voor ontvangers - maar gebeurt regelmatig. Dit misbruik kun je tegengaan door DNS-records als SPF, DKIM, DMARC en DANE in te stellen.

Heb je ook je webhosting bij Yolknet? Dan stellen we DNSSEC standaard in, zodat de domeinnaam  niet naar een andere website kan worden geleid door hackers.

DNS-beheer

Het instellen van een domeinnaam met DNS-records kan lastig en risicovol zijn. Letterlijk een verkeerd geplaatste punt of tikfout kan ervoor zorgen dat je domeinnaam niet meer bereikbaar is. Yolknet helpt je graag bij het correct instellen van de records.

Maak je liever zelf A-, MX-, TXT- en CNAME-records aan? Dan kan natuurlijk ook. Breid dan je domeinregistratie uit met DNS-beheer.

Bescherm je gegevens voor

€ 5 per jaar

Bescherm je domeinnaam voor

€ 7 per jaar

Beheer je domeinnaam voor

€ 5 per jaar

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090
Quick link

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.
Yolknet © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090