Eén website voor meerdere bedrijven

Websites voor verzamelgebouwen

Websites gaan niet alitjd over één product of eedrijf. Het is ook mogelijk om een website te maken waar meerdere gebruikers hun eigen inhoud kunnen aanpassen. Dit soort sites heeft Yolknet gerealiseerd voor twee verzamelgebouwen met verschillende huurders. We beschrijven twee projecten waar we dit hebben toegepast.

Cultuurbank Best

Het voormalige gebouw van de Rabobank in Best is omgebouwd tot een bedrijfsverzamelgebouw. Er zijn verschillende kantoorruimtes, maar er is ook een horecadeel waar je kunt lunchen en wat drinken. De uitdaging voor dit project was om de verschillende ondernemingen op één website te verenigen en daarbij de mooie uitstraling van het gebouw te tonen. Met mooie fotografie is dit gelukt.

Voor de realisatie van de website heeft Yolknet samengewerkt met Office Support Best (tekst en projectbegeleiding), Abezonz (vormgeving) en MOONFotografie & FIlm (foto's).

Website: https://cultuurbankbest.nl

Gezondheidspunt Best

In dit gebouw huren alleen bedrijven die met hun activiteiten in de gezondheidszorg werken. Zoals een chiropractor, logopedist en fysiotherapeut. Op de algemene website van het gebouw heeft elke huurder een eigen pagina met aparte inlogcodes. Hiermee kan een huurder de eigen pagina van tekst en afbeelding voorzien. Door de instelling van de juiste rechten kun je alleen je eigen informatie wijzigen en heb je geen toegang tot de pagina's van andere huurders of de algemene paginna's van de website.

De opdrachtgever heeft mooie foto's rond en in het gebouw laten maken. Om de beelden goed tot hun recht te laten komen is ervoor gekozen om de tekst zo minimaal mogelijk te houden.

Website: https://gezondheidspuntbest.nl

logo-yolknet.png

Yolknet ontwikkelt sinds 2005 gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. We ontzorgen klanten door een compleet webpakket te bieden, waaronder webhosting, domeinnamen, SEO.

  De Ronde 15, 5683 CZ Best   info@yolknet.nl   0499 - 377 090
Quick link

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Yolknet is een erkend leerbedrijf

Volg Yolknet

Schrijf je nu in

Laat je inspireren door onze tips en blijf op de hoogte.
Yolknet © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden Prijzen excl. 21% btw

Zoeken

Yolknet - all for web De Ronde 15 - 5683 CZ Best 0499 - 377 090