Een nieuwe website vol mogelijkheden
Als je website door Yolknet is gemaakt, en meer dan een half jaar oud is, dan is deze ontwikkeld in Joomla 3.
Dit is de omgeving waarin je de website zelf onderhoudt of door ons laat onderhouden.

Nieuw: Joomla! 4

De ontwikkelaars van Joomla zitten echter niet stil en hebben de webomgeving sterk verbeterd. De nieuwe versie van deze webomgeving heet Joomla 4. Lees verder wat dit voor je betekent.

Overstappen vòòr september 2023

De meeste aandacht van de Joomla-ontwikkelaars gaat uit naar versie 4, de ondersteuning voor versie 3 wordt afgebouwd. Joomla blijft versie 3 tot september 2023 ondersteunen. Voor die tijd is het raadzaam actie te ondernemen, om je website goed en veilig te houden.

Eenvoudig overstappen

Het goede nieuws is, dat we je daar nú al bij kunnen helpen. Je kunt eenvoudig overstappen. Wij hebben een handige procedure opgesteld, waarin wij ervoor zorgen dat je én een toekomstvaste website hebt en dat jouw website weer voldoet aan je marketing- en communicatie-eisen.

Actie
Early bird voordeel:
gratis 3 maanden onderhoudspakket Basis

Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en het omzetten van onze klanten goed te spreiden, zijn wij een actie gestart. Als je komende zomer overstapt krijg je van ons het `Early bird voordeel’. Geef je Yolknet vòòr 1 juli 2022 opdracht om je website of webshop geschikt te maken voor Joomla 4? Dan ontvang je na oplevering van je nieuwe website het onderhoudspakket Basis de eerste 3 maanden gratis.

Ja, ik heb interesse in het Early bird voordeel

En wat als je al plannen hebt om binnenkort in je website te investeren?

Goed nieuws: als je al plannen hebt voor een vernieuwde website, dan voeren wij dat uiteraard uit met de laatste versie van Joomla 4 en hoef je niet meer over te stappen. Je hoeft dan geen extra actie te ondernemen om weer bij te zijn.

Ja, neem vrijblijvend contact met mij op voor een vernieuwde website

Verder lezen

Yolknet© 2005 - 2022Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw