Alleen voor hostingklanten van Yolknet
Gespreid verstuurd via Nederlandse server
Gratis 1 maand uitproberen
Gratis voorjaarsschoonmaak verzendlijsten

Bij het verzenden van nieuwsbrieven of andere grote aantal e-mailberichten is het aan te raden om gebruik te maken van een `nieuwsbrief verzendservice'.
Waarom dat verstandig is en wat de voordelen zijn lees je in onderstaand artikel.

Een nieuwsbrief verzendservice zorgt ervoor dat grote aantallen e-mailberichten op zo’n manier bij de ontvangers komen dat spamfilters ze niet tegenhouden. Eén van de manieren is om het geheel in kleinere blokken te versturen.

Voor het versturen van nieuwsbrieven van onze klanten maakt Yolknet nu nog gebruik van de diensten van een bedrijf in het buitenland. Omdat we echter niet willen dat waardevolle namen en e-mailadressen van jouw klanten, relaties en leden in het buitenland terecht komen, heeft Yolknet besloten om een alternatief aan te bieden.

"In het kader van de privacywet vinden wij dat niet meer passen bij onze dienstverlening", aldus Robert Kronshorst, eigenaar van Yolknet. "Daarom gaan we stoppen met deze gratis dienst en bieden we voortaan een eigen verzenddienst aan."

Dienst in Nederland onder Nederlandse (privacy)wet

Deze dienst werkt via een server in Nederland en heeft als groot voordeel dat het onder de Nederlandse (privacy)wet valt. E-mailadressen en namen worden dus niet meer gedeeld met een andere partij.

Waarom betalen in plaats van een gratis dienst als Mailchimp gebruiken?

Bedrijven die online gratis diensten aanbieden, zijn in de meeste gevallen commerciële bedrijven en die willen winst maken. Dat doen ze door jouw gegevens te gebruiken, zoals e-mailadressen. Die kunnen heel waardevol zijn, bijvoorbeeld om bij te kunnen houden welke interesse iemand heeft.

Bij Amerikaanse aanbieders is het ook zo dat de FBI altijd inzage mag opeisen in de gegevens, zoals je adressenlijst.

In het geval van nieuwsbrieven gaat het niet om jouw gegevens, maar om die van je klanten, leden en relaties. Iets om extra voorzichtig mee om te gaan.

Wat kost de nieuwsbrief verzendservice?* Je betaalt wat je verbruikt

Je hebt geen abonnement nodig voor de veilige nieuwsbrief verzendservice van Yolknet. Het daadwerkelijke verbruik wordt elke maand achteraf in rekening gebracht, in blokken van 250 berichten. Een blok kost € 3 excl. btw.

* Let op: de nieuwsbrief verzendservice is alleen te gebruiken als je een hostingpakket of server-dienst afneemt bij Yolknet.

Meer dan 1500 nieuwsbrieven per maand versturen?

Neem contact op voor een prijs op maat >>

Probeer nu gratis uit:
Maak 1 maand kennis met de nieuwsbrief verzendservice
en laat gratis je adressenlijst opschonen*

Probeer de nieuwe nieuwsbrief verzendservice van Yolknet 1 maand gratis en vrijblijvend.
Wij koppelen je nieuwsbrief aan de nieuwsbrief verzendservice.

Ben je tevreden en besluit je na de proefperiode om gebruik te maken van onze nieuwsbrief verzendservice? Dan controleren we of alle e-mailadressen in je adressenlijst nog actueel zijn.

Want hoe meer berichten goed bezorgd worden, des te beter is je bereik van de nieuwsbrief en hoe beter dat is voor je online reputatie.

Ik wil de nieuwsbrief verzendservice proberen

*Deze nieuwsbrief verzenddienst is alleen te gebruiken als je een hostingpakket of server dienst afneemt bij Yolknet.

Yolknet© 2005 - 2023Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw