Een website kost alleen maar geld...

Is dit wel zo…?

Natuurlijk kost het maken van een goede website of webshop geld. Maar een goede, aantrekkelijke website heeft zeker ook voordelen. We zetten er een aantal voor je op een rijtje.

  • Jouw bedrijf wordt op een mooie, professionele manier online gepresenteerd, wat de mogelijkheid biedt tot een laagdrempelig eerste contact. Dit vergroot de kans op de beslissing om zaken te gaan doen en geeft een indruk van jouw bedrijf voordat er iemand is gesproken.
  • Een website maakt het mogelijk om je klantenkring te vergroten.
  • Een website geeft veel antwoorden op vragen van (potentiële) klanten waardoor je zelf als ondernemer minder wordt gestoord met telefoontjes.
  • Een website maakt kosten van andere traditionele kanalen zoals folders, advertenties, (lokale) radio- en tv-reclame overbodig en zorgt ervoor dat de resultaten meetbaar zijn. Door de statistieken te analyseren kun je precies zien hoeveel mensen de website hebben bezocht, waar ze naar hebben gekeken en wie ook daadwerkelijk tot actie is overgegaan d.m.v. aan aankoop of offerteaanvraag.
  • Met een website/-shop ben je 24/7 geopend en bereikbaar. Dat maakt dat je minder kwetsbaar bent en niet afhankelijk van openingstijden.
  • Met een website kun je in minder tijd meer doen en ook nog tegen lagere kosten. Het beantwoorden van een e-mail vraagt minder tijd en kosten dan een schriftelijk of telefonisch contact. Daarnaast is een website te koppelen met andere systemen zoals de boekhouding, klantsysteem (crm), nieuwsbrief, online agenda, administratie enz.

Mochten bovenstaande punten jou inspireren, neem dan (geheel vrijblijvend) contact op voor de mogelijkheden.

Wij ontzorgen je graag met een weboplossing op maat!

Yolknet© 2005 - 2022Alle rechten voorbehoudenPrijzen excl. 21% btw